تکمیل ۵ طرح نیمهتمام ورزشی خراسان شمالی در اولویت دولت
![تکمیل ۵ طرح نیمهتمام ورزشی خراسان شمالی در اولویت دولت png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAYYAAADcAQMAAABOLJSDAAAAA1BMVEUAAACnej3aAAAAAXRSTlMAQObYZgAAACJJREFUaIHtwTEBAAAAwqD1T20ND6AAAAAAAAAAAAAA4N8AKvgAAUFIrrEAAAAASUVORK5CYII= - تکمیل ۵ طرح نیمهتمام ورزشی خراسان شمالی در اولویت دولت](/wp-content/uploads/2025/02/2157724-700x470.jpg)
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خراسان شمالی، سیدغنی نظری امروز _ سهشنبه بیست و سوم بهمن_ در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی اطهار کرد: طرحهای ورزشی نیمهتمام که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، در اولویت تکمیل قرار گرفته و بهزودی اعتبارات مورد نیاز برای آنها تخصیص داده میشود.
وی افزود: با توجه به تعداد بالای پروژههای نیمهتمام در کشور، سیاست وزارت ورزش و جوانان بر تکمیل این طرحها متمرکز شده و از آغاز پروژههای جدید خودداری میشود.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: برای تسریع در تکمیل این طرحها، اعتبارات لازم بهویژه برای پروژههایی که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت دارند، در نظر گرفته خواهد شد.
نظری بیان کرد: مدیران ورزشی باید از ظرفیت مولدسازی و سرمایهگذاران بخش خصوصی برای پیشبرد این پروژهها استفاده کنند.
نیاز به اعتبارات کلان برای تکمیل پروژههای ورزشی
وی افزود: برخی پروژههای ورزشی کشور تنها ۲۰ درصد پیشرفت دارند و تکمیل آنها نیازمند زمان و اعتبارات قابلتوجهی است.
نظری خاطرنشان کرد: استان خراسان شمالی پنج پروژه نیمهتمام ورزشی با پیشرفت بالای ۷۰ درصد دارد که در اولویت تکمیل قرار میگیرند.
معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در سطح کشور نیز چهار هزار و ۵۰۰ پروژه نیمهتمام ورزشی وجود دارد که تکمیل آنها به ۶۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
لزوم توجه به آمایش سرزمینی در ورزش
نظری با تأکید بر ضرورت اجرای آمایش سرزمینی در حوزه ورزش، اظهار کرد: نگاه یکسان به همه ظرفیتهای ورزشی کشور منطقی نیست و باید متناسب با شرایط هر منطقه تصمیمگیری شود.
وی افزود: اجرای آمایش سرزمینی علاوه بر پاسخگویی به نیازهای ورزشی کشور، موجب توزیع عادلانه بودجه نیز خواهد شد.
وی با اشاره به اختصاص دو هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال برای ۲۳ پروژه ورزشی خراسان شمالی در جریان سفر دولت، اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی در بخش عمرانی، ضروری است که مدیران از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی و طرحهای مولدسازی بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: مولدسازی به معنای فروش اموال غیرمنقول مازاد و استفاده از منابع حاصل از آن برای تکمیل پروژههای ورزشی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
استفاده از ظرفیتهای درونسازمانی برای مدیریت
نظری بر لزوم بهرهگیری از نیروهای درونسازمانی در مدیریت تأکید کرد و گفت: این سیاست در دستور کار قرار گرفته و تاکنون پنج مدیرکل ورزش و جوانان در استانها بر همین اساس منصوب شدهاند.
وی افزود: نیروهای داخلی سازمان علاوه بر شناخت بهتر از ظرفیتها و کاستیها، موجب افزایش امید و انگیزه در مجموعه میشوند.
در این مراسم، از زحمات غلامحسین شاکری کوشکی تقدیر شد و مصیب اکبرزاده بهعنوان مدیرکل جدید ورزش و جوانان خراسان شمالی معرفی شد.
منبع خبر : ایمنا