اخبار استان ها

تیمورلو، پایتخت فرآوری، تولید و صادرات سیر ایران

حدود ۱۰ درصد سیر کشور در استان آذربایجان شرقی و در شهرستان‌های آذرشهر و عجب شیر به ویژه در منطقه تیمورلو و قراغیل بخش گوگان شهرستان آذرشهر تولید می‌شود. سطح زیر کشت محصول سیر در استان آذربایجان شرقی را ۸۳۰ هکتار و از این سطح سالانه حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ تن محصول بدست می آید.

فراوری سیر در منطقه تیمورلو از اقدامات پس از برداشت است که این محصول را در انواع مختلف به بازار عرضه می‌کند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا