خورش کنگر با سبزی؛ اشتها آور و تمام عیار
مواد لازم:
- کنگر خرد شده و تفت داده شده ۲۵۰ گرم
- نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم
- سبزی قورمه سبزی ۲۰۰ گرم
- گوشت ۲۵۰ گرم
- پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد متوسط
- نمک و ادویه به مقدار دلخواه
- رب نارنج دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱-کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
۲-سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
۳-گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
۴-سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
۵-سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
۶-درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
۷-بعد از حدود ۱ ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.
۸-بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید. با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
۹-بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
۱۰-اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.