اخبار استان ها

در ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن عقب‌ماندگی داریم

مهدی بابایی در گفتگویی در تهران با بیان اینکه ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن از سوی شهرداری تهران در حال پیگیری است، اظهار کرد: در زمینه تعیین تکلیف ۱۲۹ ساختمان بحرانی، یک عقب ماندگی هشت ماهه از برنامه چهار ساله چهارم توسعه داریم.

وی افزود: قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲، ۱۲۹ ساختمان بحرانی پایتخت تعیین تکلیف شود، اما تاکنون ایمن‌سازی ۷۰ ساختمان هنوز باقی مانده است و این عقب‌ماندگی باید جبران شود.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران‌ با تاکید بر اینکه جلسات مستمری با شهرداری و سازمان آتش‌نشانی برای افزایش سرعت ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن داشته‌ایم، تصریح کرد: بیشتر پروژه‌های سخت باقی مانده‌اند و عمده ساختمان‌های باقی مانده مسکونی هستند که مردم در آن‌ها سکونت دارند و مالکان همکاری نمی‌کنند.

بابایی اضافه کرد: برای این واحدها پرونده قضائی تشکیل داده شده است، اما قطع انشعاب این واحدها به دلیل سکونت مردم مشکل است در حالی که در مورد ساختمان‌های تجاری که نسبت به ایمن‌سازی اقدام نمی‌کنند، به راحتی می‌توان نسبت به قطع انشعاب اقدام کرد.

وی عنوان کرد: روند الزام مالکان به ایمن‌سازی شامل مواردی از جمله اخطار به مالکان، نصب اعلامیه ناایمن بودن ملک مقابل در ساختمان‌ها و تشکیل پرونده قضائی در خصوص ساختمان‌های باقی مانده ناایمن می‌شود که در حال انجام است.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران‌ ادامه داد: قوه قضائیه به جد در این زمینه پیگیر است و مالکانی که همکاری لازم را در این زمینه ندارند تاکنون چندین بار به قوه قضائیه احضار شده‌اند و موارد در حضور قاضی به آن‌ها ابلاغ شده است.

بابایی تاکید کرد: شهرداری تلاش کرده است تا در مورد ساختمان‌هایی که مالکان نسبت به نصب موارد ایمنی حریق اقدام نکرده‌اند با تخصیص ردیف بودجه اقدامات اولیه نصب کپسول اطفای حریق را انجام دهد.

وی گفت: شهرداری با برگزاری مانورهای آموزشی تلاش کرده است که آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی لازم را در خصوص لزوم ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن انجام دهد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران درخصوص ایمن‌سازی بیمارستان‌های ناایمن عنوان کرد: وضعیت ایمن‌سازی بیمارستان‌ها قابل قبول است هرچند که تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله است، البته دلیل روند رو به بهبود ایمن‌سازی بیمارستان‌ها پای کار بودن وزارت بهداشت است.

بابایی افزود: در حال حاضر ارتقای درجه‌بندی بیمارستان‌ها در گرو اخذ تاییدیه ایمنی است و همین الزام سبب شده است که بیمارستان‌ها پیگیری‌های لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی گفت: سخت‌گیری‌ها برای اخذ مجوز ایمنی در خصوص بیمارستان‌ها بالا است، به نحوی که همزمان با موضوع ایمنی حریق در بیمارستان‌ها، ایمنی ابنیه نیز مدنظر قرار می‌گیرد و با این رویکرد آتش‌نشانی بیمارستان‌هایی که به لحاظ ایستایی مشکل دارند، مورد تأیید نیست.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تاکید کرد: نمونه این موضوع، بیمارستان بوعلی بود که با وجود اینکه ایمنی دو تا سه ساختمان از این بیمارستان تأیید شد، اما دو ساختمان آن پلمب شده است و دانشگاه آزاد اسلامی موظف به تخریب و نوسازی شد چراکه قابلیت ایمن‌سازی نداشت.

بابایی افزود: در حال حاضر سازمان آتش‌نشانی و مدیریت بحران در کنار یکدیگر هستند تا ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن پایتخت به صورت زیرساختی اجرایی شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا