اخبار استان ها

رتبه دوم شهر قم در کاهش تصادفات شهری / افزایش ۷ برابری سامانه‌های ثبت تخلفات

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از قم، رضا خانه‌زاد یزدی امروز _چهارشنبه ششم فروردین _ در دیدار شهردار و مدیران شهرداری قم با حجت‌الاسلام‌والمسلمین اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران، با اشاره به آخرین اقدامات در راستای کاهش سوانح و حوادث در سطح شهر و آرام‌سازی معابر شهری، اظهار کرد: با اقدامات انجام‌شده شاهد کاهش ۷۰ درصدی تصادفات خودرویی و ۲۸ درصدی تصادفات فوتی در سطح شهر در سال گذشته هستیم.

وی با بیان اینکه قم رتبه دوم کشوری در کاهش تصادفات را داراست، افزود: سامانه‌های ثبت تخلفات رانندگی در سال گذشته نسبت به مجموع سال‌های قبل ۷ برابر افزایش‌یافته است که این اقدام نقش مهمی در آرام‌سازی معابر به‌ویژه معابر پرتردد و کاهش تصادفات داشته است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر اینکه ۶۰ تقاطع شهری هوشمند شده است، افزود: با توجه به قطعی‌های برق و ناترازی های انرژی، تدابیری اندیشیده شده که تا ۶ ساعت این تقاطع‌های شهر همچنان برق‌دار و روشن باشند.

خانه زاد یزدی از خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی در سال گذشته خبر داد و گفت: ۵ دستگاه از اتوبوس‌های برقی هم‌اکنون در حال خدمات‌رسانی در رینگ اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) هستند.

وی عمر ناوگان اتوبوس‌رانی قم را زیر سه سال و در رتبه نخست کشوری دانست و اضافه کرد: ۹۰۰ سلول پارکینگ پیش از پایان سال به بهره‌برداری رسید و در اختیار زائران و شهروندان قرار گرفت.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا