اخبار استان ها

رزمندگان زنجانی در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین بودند

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از زنجان، علی صادقی امروز_ سه‌شنبه هفتم اسفند_ در جریان رزمایش «الی‌بیت‌المقدس» مدیریت بحران و یکپارچه‌سازی تجهیزات مهندسی استان زنجان اظهار کرد: از همه کسانی که در این رزمایش همکاری کردند، تقدیر می‌کنیم، چرا که در میدان‌های مختلف جهاد و مبارزه و بحران‌ها در کنار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایستادگی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه نظامیان از روزهای ابتدایی انقلاب در صحنه بوده و همچنان در صحنه حضور دارند، افزود: رزمندگان زنجانی در عرصه‌های مختلف خوش درخشیده و جان‌فشانی کردند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: درود بر غواصان دریا دل و رزمندگان شجاع زنجانی که همواره در خط مقدم جبهه‌ها حضور داشتند و همیشه خط‌شکن بودند.

وی با بیان اینکه که سپاهیان و بسیجیان همواره در برابر حجمی از توطئه‌ها پل پیروزی زدند، گفت: رزمندگان شجاع زنجانی که همواره در خط مقدم جبهه‌ها حضور داشتند و همیشه خط‌شکن بودند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا