اخبار استان ها

سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت، توسعه پایدار را به دنبال دارد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از گلستان، محسن ابراهیمی ظهر امروز – سی‌ویکم فروردین- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هفته سلامت فرصتی برای اعلام دستاوردهای دانشگاه، افق و آینده پیش روی استان است.

وی شعار هفته سلامت سال‌جاری را «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» اعلام کرد و افزود: این انتخاب، اهمیت سلامت را نشان می‌دهد از این رو سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت بسیار مهم است، چراکه موجب توسعه پایدار و امنیت روانی و اجتماعی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند محور توسعه پایدار، انسان سالم است، بنابراین اگر سلامتی در جامعه رواج داشته باشند، آینده کشور و استان روشن خواهد شد.

وی ادامه داد: دانشگاه به عنوان متولی سلامت استان وظیفه حفظ، ارتقا و بهره‌مندی سلامت جامعه را برعهده دارد، بنابراین همه مردم به طور یکسان و با عدالت از خدمات سلامت بهره‌مند خواهند شد.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه ما در توزیع نیروی کاری و متخصص و تجهیزات، عدالت در سطح شهرستان‌ها رعایت کرده‌ایم، افزود: تلاشمان بر این است تا همه استان‌ها از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به فعالیت در شش ماه گذشته گفت: پس از قبول مسئولیت، دانشگاه را با سه همت بدهی تحویل گرفتیم و در آن زمان یک ناامیدی در کارکنان به دلیل معوقات وجود داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اضافه کرد: ظرف این مدت موفق شدیم تا با رایزنی‌هایی با وزارت‌خانه اعتبارات خوبی را جذب کرده و به یک رضایت‌مندی نسبی بین نیروها برسیم.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۹ ماه کارانه عقب افتاده بود که در حال حاضر این رقم به شش ماه رسید، همچنین در بخش حق لباس، مسکن و غذا ۱۲ ماه عقب بودیم که امروز این به سه ماه رسیده است و تلاش داریم تا در کوتاه‌ترین زمان این بدهی را به صفر برسانیم.

به گفته ابراهیمی، پرداخت بدهی کارکنان و متخصصان موجب می‌شود که پرسنل درمان خدمات بهتری را به مردم ارائه دهند.

کمبود ۲۰۰۰ تخت در بیمارستان‌های گلستان

وی از کمبود دو هزار تخت در استان خبر داد و گفت: گلستان در حوزه درمان جز هشت استان آخر در کشور است که برای جبران آن پروژه‌هایی در دست اقدام داریم تا این هزار تخت جبران شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به بهسازی بیمارستان شرق گرگان افزود: ساختمان بیمارستان حکیم جرجانی به دلیل قدمت از دور درمان خارج شده بود که پس از جذب اعتبار مرمت آن انجام خواهد شد.

وی از ساخت بیمارستانی در گرگان با هدف جایگزینی بیمارستان کودکان طالقانی خبر داد و اضافه کرد: برای ساخت بیمارستانی در رامیان نیز اعتبارات خوبی را کسب کردیم که در این نقطه ساخته خواهد شد، همچنین ساخت اورژانس در بیمارستان کردکوی، بهسازی اورژانس بیمارستان مینودشت و بندرترکمن نیز در دستور کار است.

ابراهیمی در توضیح جذب تجهیزات پزشکی استان گفت: نزدیک به ۱۰۶ میلیارد تومان تجهیزات به استان آوردیم و همچنین در این راستا سه میلیون دلار هم شتاب دهنده وارد استان شد.

وی با تاکید بر اینکه سیاست دانشگاه علوم پزشکی پاسخگویی خواهد بود، افزود: خدمت‌رسانی یا خدمت با کیفیت از مواردی است که آن را سرلوحه کار قرار دادیم و امیدواریم رضایت مردم را در حوزه درمان جذب کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از کمبود پرستار در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: ۵۰۰ پرستار در استان کم داریم که در استخدامی جدید امیدواریم این تعداد جذب شود تا امکان خدمات‌دهی بهتر با نیروی درمان بیشتر را داشته باشیم.

سرانه تخت فعال در استان ۱.۶۸ است

محمدرضا هنرور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان گلستان نیز در ادامه این جلسه گفت: در حوزه سلامت به مقوله خانواده و توجه به مادر و نوزاد اهمیت ویژه‌ای داده می‌شود، مسئله‌ای که واقعاً جزو مسائل مهم به شمار می‌رود، چراکه ما نگران وضعیت رشد جمعیت استان هستیم.

وی خواستار برنامه‌ریزی و سیاستگذاری مناسب برای آرامش خاطر مادران شد و افزود: باید در تمام حوزه‌ها برای سلامت مادران اقداماتی انجام شود که این مسئله از حوزه اختیار دانشگاه به تنهایی خارج است.

هنرور تسهیل در شرایط ازدواج را یکی از راه‌های افزایش جمعیت برشمرد و اضافه کرد: در استان ۱۱۰ مرکز آموزش مادری داریم که آموزش مراقبت‌های دوران بارداری به صورت ویژه به مادران ارائه می‌شود.

عباس بداخشان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان هم در این جلسه گفت: بر اساس شاخص‌های عملکردی سرانه تخت فعال در استان ۱.۶۸ است که نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده است.

وی از وجود ۴۸۳ تخت مراقبت‌های ویژه در بیمارستان‌های استان خبر داد و اضافه کرد: برای خدمات‌دهی بهتر سال گذشته ۱۴۲ مجوز برای بخش خصوصی صادر کردیم در حالی که در سال‌های گذشته این رقم بسیار کمتر بوده است.

بداخشان با اشاره به ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان گفت: گلستان جزو استان‌هایی است که از لحاظ ترویج فرهنگ اهدا عضو باید کار زیادی انجام شود.

وی ادامه داد: ما راضی به مرگ مغزی در بین هم استانی‌ها نیستیم اما زمانی که این اتفاق می‌افتد، اهدای عضو می‌تواند حیات نفر دیگر را حفظ کند که این کمک به سایر هم‌استانی می‌کند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا