اقتصادیشهر و جامعهعناوین اخبارنفت،گازو پتروپالایش

سومین دوره ارزیابی مدل سرآمدی شرکت ملی گاز ایران ، در اصفهان

به گزارش سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، سیدمصطفی علوی، مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، ضمن خوش آمد گویی به ارزیابان ،گزارش مبسوطی از عملکرد این شرکت در طی سال های اخیر ارائه نمود و افزود: شرکت گاز استان اصفهان اقدامات بسیار مناسبی را در جهت بهره‌جویی از توانمندی‌های سازمان در تغییر تهدیدها به فرصت‌ها و برآورده کردن نیازهای ذینفعان انجام داده است و با توجه به تأثیر نظام‌های نوین مدیریتی بر افزایش کیفیت خدمات به مشتریان و تمامی ذینفعان، به کارگیری استانداردهای سیستم‌های کیفیت و حرکت به سمت تعالی سازمانی یک خط مشی در گاز اصفهان است.
وی، حضور نیروهای متخصص، متعهد و دلسوز را از بزرگترین سرمایه‌های شرکت گاز استان اصفهان برشمرد و تصریح کرد: استفاده از خرد جمعی و اخذ تصمیمات به صورت گروهی یکی از مؤلفه های موفقیت این شرکت می باشد.
علوی، ضریب نفوذ گاز در سطح استان اصفهان را ۹۹٫۵ درصد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۹۹٫۶درصد جمعیت شهری، و ۹۵ درصد جمعیت روستایی از گاز طبیعی استفاده می کنند.
مدیرعامل شرکت گازاستان اصفهان، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۱میلیون و ۸۷۰هزار مشترک در سطح استان از خدمات شرکت گاز استان اصفهان بهره مند هستند گفت: این میزان اشتراک پذیری در گستره ۱۰۹ شهر و ۱۰۶۰ روستا انجام گرفته است.
وی، از اجرای ۱۱۱۱کیلومتر خط انتقال گاز،۲۶هزار کیلومتر شبکه گازرسانی، نصب یک میلیون و ۱۰۰هزار انشعاب،۹۳۳ ایستگاه تقلیل فشار و حفاظت از زنگ در سطح استان خبر داد و افزود: بهره مند سازی ۸هزار و۶۰۰ واحد صنعتی از گاز طبیعی و گازرسانی به ۱۵۹ جایگاه CNG و ۵ نیروگاه بزرگ مولد برق از دیگر اقدامات شرکت گاز استان اصفهان می باشد.
مهندس علوی، با بیان این مطلب که شرکت گاز استان اصفهان، به عنوان یکی از شرکت های برند در سطح شرکت های گاز استانی کشور شناخته می شود، تصریح کرد: این شرکت با هدف ارتقای سطح کیفیت خدمات به مشترکین و در راستای انجام بهتر ماموریت سازمانی در مسیر تعالی حرکت می‌کند و اطمینان داریم با ویژگی های یک سازمان متعالی و اقدامات برجسته آن در سال جاری بتوانیم در سطح تندیس موفق باشیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان تصریح کرد: مدل‌های تعالی، روش مناسبی برای ارزیابی عملکرد سازمان‌ها هستند. با بکارگیری این مدل بین‌المللی، سازمان می تواند عملکرد خود را با سایر رقبا در سطح ملی و بین المللی مقایسه کند. این مدل‌ها نشان می دهند که برتری سازمان یک برداشت نظری نبوده، بلکه در تمامی موارد قابلیت به دست آوردن نتایج عملی و کمی وجود دارد و با شواهد و شاخص های قابل سنجش ارائه می شود.
مهندس علوی، با تاکید بر دو استراتژی شرکت، سرآمدی در عملیات و ارتقاء بهره وری، تصریح کرد: سرآمدی در عملیات یعنی؛ داشتن سرعت عمل و ارتقای بهره وری؛ کیفیت کار و سرویس دهی به موقع است که کارکنان این شرکت با همدلی و تعهد همواره در مسیر دستیابی به آن در تلاش هستند.
وی یادآور شد: این شرکت انجام فرآیند ارزیابی را جهت یادگیری و بهبود عملکرد سازمان، فرصتی مغتنم شمرده، و بر این نکته تأکید کرد که با انتقال و ثبت تجربیات موفق و ارائه نقاط بهبود، یادگیری‌هایی جهت بهبود مستمر صورت گیرد.
در ادامه سرارزیاب این جایزه، گفت: نیت ارزیابان تحریک ذهن مدیران کمیته‌ها و کارکنان به سمت و سویی است که غایت آن رسیدن به یادگیری و بهره‌وری و کارایی بهتر و عالی‌تر است. همچنین ارزیابان در سخنان خود بر این نکته تأکید داشتند که هدف از ارزیابی یک فرآیند یادگیری چند جانبه است که این نیز امری مفید در جهت تعالی سازمان تلقی می‌گردد.
شایان ذکر است، طی سه روز از ۶ لغایت ۸ بهمن ماه عملکرد شرکت گاز استان اصفهان در قالب معیارها و زیر معیارهای مدل تعالی سازمانی و نتایج آن ارزیابی شده و در هر حوزه کارشناسان شرکت به سؤالات ارزیابان پاسخ خواهند داد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا