سوپ ذرت؛ پیش غذا یا غذای اصلی؟!
وبسایت آشپز باشی: سوپ ذرت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن این سوپ ساده است. با اضافه کردن ماهی و یا سایر غذا های دریایی می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان غذای اصلی هم میل کنید.
مواد لازم:
- کرفس ۱ شاخه
- پیاز ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون به میزان لازم
- آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب ۸۵۰ میلی لیتر
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیازچه ۳ ساقه
- ذرت ۱۷۰ گرم
۲- آرد را روی سبزیجات بپاشید و برای چند دقیقه تفت دهید. شیر و سپس سیب زمینی را اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا بجوشند و تا سیب زمینی ها نرم شوند برای حدود ۱۰ دقیقه، بپزید.
۳- وقتی سیب زمینی ها پختند، برگ های کرفس، پیازچه و ذرت (و در صورت تمایل تره و یا جعفری) را به سوپ اضافه کنید. آن ها را تا تمامی سبزیجات نرم شوند بپزید و سرو کنید.
نکات:
۱- کرفس را تمیز بشویید. برگ های آن را جدا کرده و کنار بگذارید. کرفس و پیاز را خرد کنید. برگ ها ی کرفس را جدا خرد کنید.
۲- سیب زمینی را تمیز بشویید. پوست آن را جدا کنید و آن را ریز مکعبی برش دهید.
۳- پیازچه ها را هم تمیز بشویید و نازک حلقه حلقه کنید.
۴- می توانید از ذرت یخ زده هم استفاده کنید.
۵- در صورت تمایل می توانید در پایان یک چهارم پیمانه تره و یا جعفری خرد شده هم در آن بریزید.