عناوین اخبار

سوپ ذرت؛ پیش غذا یا غذای اصلی؟!

وب‌سایت آشپز باشی: سوپ ذرت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن این سوپ ساده است. با اضافه کردن ماهی و یا سایر غذا های دریایی می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان غذای اصلی هم میل کنید.

مواد لازم:

  •     کرفس ۱ شاخه
  •     پیاز  ۱ عدد متوسط
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     آویشن  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     آرد  ۱ قاشق غذاخوری
  •     شیر کم چرب  ۸۵۰ میلی لیتر
  •     سیب زمینی  ۱ عدد
  •     پیازچه  ۳ ساقه
  •     ذرت  ۱۷۰ گرم
طرز تهیه:۱-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کرفس، پیاز و آویشن (خشک شده) را در آن بریزید و تفت دهید تا سبزیجات شروع به قهوه ای رنگ شدن، بکنند.

۲- آرد را روی سبزیجات بپاشید و برای چند دقیقه تفت دهید. شیر و سپس سیب زمینی را اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا بجوشند و تا سیب زمینی ها نرم شوند برای حدود ۱۰ دقیقه، بپزید.

۳- وقتی سیب زمینی ها پختند، برگ های کرفس، پیازچه و ذرت (و در صورت تمایل تره و یا جعفری) را به سوپ اضافه کنید. آن ها را تا تمامی سبزیجات نرم شوند بپزید و سرو کنید.

نکات:

۱- کرفس را تمیز بشویید. برگ های آن را جدا کرده و کنار بگذارید. کرفس و پیاز را خرد کنید. برگ ها ی کرفس را جدا خرد کنید.

۲- سیب زمینی را تمیز بشویید. پوست آن را جدا کنید و آن را ریز مکعبی برش دهید.

۳- پیازچه ها را هم تمیز بشویید و نازک حلقه حلقه کنید.

۴- می توانید از ذرت یخ زده هم استفاده کنید.

۵- در صورت تمایل می توانید در پایان یک چهارم پیمانه تره و یا جعفری خرد شده هم در آن بریزید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا