اخبار استان ها

شهدای امدادگر شجاع و مظلوم بودند/ گرامیداشت ۲۲ شهید امدادگر کردستان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، آرش زره‌تن لهونی، بعدازظهر امروز _شنبه چهارم اسفند_ در مراسم یادوارە ۲۲ شهید امدادگر استان کردستان اظهار کرد: اگر بە سال‌ها قبل و بە زمان پیروزی انقلاب اسلامی بازگردیم، در حالی کە چند ماهی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشتە بود، رژیم بعث عراق با پشتوانە قدرت‌های روز دنیا بە مرزهای ایران حملە کرد و درصدد تصرف مرزهای کشورمان بود.

وی افزود: دشمن در آن روزها خیال می‌کرد کە انقلاب اسلامی یک انقلاب نوپا است از سازمان منسجم برخوردار نیست و نیروی مسلح ما نیز آمادە دفاع از کشور نیستند و به همین دلیل بە مرزهای کشور ما حملە کرد، اما زمانی کە حملە کرد، همه مردم از اقصانقاط کشور بسیج شدند و بە دفاع از این آب و خاک پرداختند.

استاندار کردستان ادامە داد: مردم استان‌های مرزی نیز پابەپای نیروهای مسلح جنگیدند و نگذاشتند کە یک وجب از این آب و خاک بە دست دشمن بیفتد، ما بهترین جوانان خود را در همان سال‌ها از دست دادیم، آن‌ها رفتند و شهید شدند اما بە ما درس شجاعت و آزادگی آموختند.

زره‌تن لهونی اضافە کرد: گرامی می‌داریم یاد و خاطرە شهیدانی را کە جان خود را فدا کردند و برای ما آسایش و آرامش و امنیت را بە ارمغان آوردند، راە آن‌ها همچنان ادامه خواهد داشت و یاد و خاطرە آن‌ها در ذهن نسل‌های آیندە باقی می‌ماند.

وی تصریح کرد: استان کردستان در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۵۵۰۰ شهید را تقدیم این آب و خاک کرده است کە ۲۲ نفر از آن‌ها از شهیدان امدادگر بوده‌اند.

استاندار کردستان شهدای امدادگر را شهیدانی شجاع و مظلوم دانست و گفت: مظلوم از آن جهت کە بدون هیچ‌گونە سلاح و بدون هیچ وسیلە دفاعی از آب و خاک خود دفاع کردند.

زره‌تن لهونی اضافە کرد: امدادگران هموارە در حوادث طبیعی و غیرطبیعی در امدادرسانی پیشرو هستند و ما هموارە سپاس‌گذار زحمات آن‌ها هستیم.

وی جذب ۱۷۰ نفر امدادگر را در استان کردستان اقدامی ارزشمند عنوان کرد و افزود: در گذشته در این مورد محدودیت‌های زیادی داشتیم اما این مسئله حل شده است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا