شهرک چوبیندر از کمبود خدمات رفاهی و زیرساختی رنج میبرد
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از قزوین، فاطمه اشدری امشب _سهشنبه سیزدهم آذر_ در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای اسلامی شهر قزوین اظهار کرد: ظرفیتها و فرصتهای بالقوه شهرک چوبیندر زیر سایه زندان مرکزی استان قزوین مغفول مانده است.
وی اضافه کرد: شهرک چوبیندر سالیان سال است که با مشکلات متعدد شهری دست به گریبان است و این ناحیه که بهدلیل قرارگیری زندان مرکزی قزوین در آن شناخته میشود، از کمبود خدمات رفاهی و زیرساختی رنج میبرد.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: مشکلاتی همچون فرسودگی لولههای آب، ضعف در خدمات عمومی، نبود امکانات تفریحی مناسب و ناکارآمدی زیرساختهای حملونقل از دغدغههای اصلی ساکنان شهرک چوبیندر است.
اشدری با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد بر مشکلات شهرک چوبیندر افزوده است، گفت: از سوی دیگر سکونت اتباع خارجی که بسیاری از آنان بر اساس مستندات موجود فاقد مجوزهای لازم اقامت هستند، موجب افزایش تنوع جمعیتی شده و آسیبهای متعدد اجتماعی و فرهنگی را به وجود آورده است.
وی ادامه داد: این تغییرات اجتماعی بدون ایجاد زیرساختهای لازم مشکلات جدیدی از جمله افزایش جرایم خفیف را به همراه داشته که سرریز شدن آن به مرکز استان اتفاقی دور از انتظار نیست.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به اینکه تأمین بودجه انتقال زندان مرکزی از این شهرک در کوتاهمدت امکانپذیر نیست، گفت: در این شرایط چه امتیاز ویژه و یا بودجه مضاعفی برای جبران مسائل حاکم بر این شهر در نظر گرفته شده است؟ آیا تنها مرکز فرهنگی چوبیندر با امکانات اندک پاسخگوی نیاز جوانان و مردم این شهر برای جبران خلأهای موجود است؟
اشدری افزود: توسعه پایدار شهر بدون توجه به توسعه عدالتمحور شدنی نیست و باید مشکلات عدیده شهرک چوبیندر همچون اعتیاد، فقدان امکانات لازم تفریحی و ورزشی و تأثیرات منفی زندان و آمد و شدهای روزانه آن بر روحیه و سلامت روان مردم مرتفع شود.
وی ادامه داد: بهبود شرایط یادشده نیازمند توجه ویژه و بیش از پیش مسئولان استان و تخصیص منابع کافی برای پروژههای توسعهای در این منطقه است تا ساکنان از حقوق برابر با دیگر مناطق برخوردار باشند.
نایبرئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: وجود زندان در مرکز شهر تأثیرات فرهنگی و اجتماعی متعددی همچون کاهش حس امنیت عمومی برجا گذاشته که این موضوع میتواند به کاهش کیفیت زندگی و افزایش استرس در میان مردم منجر شود.
اشدری اضافه کرد: از زاویه دیگر وجود یک زندان ممکن است برچسبهای منفی اجتماعی برای ساکنان این شهرک داشته باشد و این امر میتواند تأثیر منفی بر شهرت و جذابیت شهرک چوبیندر برای ساکنان و سرمایهگذاران داشته باشد. بنابراین میبایست با عزم جدی برای انتقال زندان به خارج از شهرک چوبیندر اقدام شود.
وی ادامه داد: در ضمن برای جبران وجود زندان در این شهرک باید برنامههای فرهنگی و اجتماعی در این ناحیه شهری توسعه پیدا کند و زیرساختهای فرهنگی و خدماتی در مناطق نزدیک به زندان ارتقا یابد تا شاید با این اقدامات بتوان اثرات منفی زندانها را بر بافت اجتماعی و فرهنگی شهرک چوبیندر تا حدی کاهش داد.
منبع خبر : ایمنا