شهر اراک در خرید اتوبوسهای برقی در کشور پیشتاز است
![شهر اراک در خرید اتوبوسهای برقی در کشور پیشتاز است png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAYYAAADcAQMAAABOLJSDAAAAA1BMVEUAAACnej3aAAAAAXRSTlMAQObYZgAAACJJREFUaIHtwTEBAAAAwqD1T20ND6AAAAAAAAAAAAAA4N8AKvgAAUFIrrEAAAAASUVORK5CYII= - شهر اراک در خرید اتوبوسهای برقی در کشور پیشتاز است](/wp-content/uploads/2025/02/2158148-780x470.jpg)
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مرکزی، علیرضا محمودی صبح امروز _چهارشنبه بیست و چهارم بهمن_ در سی و ششمین نشست معاونین حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران در هتل امیرکبیر اراک اظهار کرد: خرید اتوبوسهای برقی در اراک از سال گذشته با ۱۰ دستگاه در دستور کار قرار گرفته و این تعداد تا به امروز به ۳۰ دستگاه افزایش یافته است.
وی افزود: در افق بلند مدت ۲۰ ساله مهمترین مقولهای که به آن اشاره شده، مبحث شهروند محوری و توجه به پاکی محیط زیست و مبارزه با آلودگی هواست.
شهردار اراک گفت: با وجود نبود زیرساختهای لازم، این شهر در خرید اتوبوسهای برقی در کشور پیشتاز است.
محمودی عنوان کرد: هماینک ایستگاه شارژ این اتوبوسها در اراک ایجاد شده و تمام اتوبوسهای برقی خریداری شده تولید داخل است.
وی با بیان اینکه اتوبوس برقی در شهرهایی مانند اراک میتوانند جوابگوی نیازهای حمل و نقل باشند تصریح کرد: شهر اراک و استان مرکزی غیر از وجهه صنعتی دارای پتانسیل و توانمندیهای بی شماری است.
شهردار اراک عنوان کرد: این شهر علاوه بر وجهه صنعتی، شهری با آثار تاریخی کمنظیر است و با وجود اینکه قدمت زیادی ندارد اما اولین شهر کشور است که با نقشه مهندسی تأسیس شده است.
محمودی ادامه داد: شهر اراک دارای آثار تاریخی از جمله بازار تاریخی است که در کشور و حتی خاورمیانه منحصر به فرد است.
منبع خبر : ایمنا