ضرورت اجرای طرح مدیریت محلهمحور در خوزستان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان، سید محمدرضا موالیزاده _دوشنبه دهم تیرماه_ در نشست بررسی الگوی مدیریت محلهمحور که با حضور جمعی از مدیران کل ستادی، مسئولان دستگاههای اجرایی و نهادهای فرهنگی در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ملت ایران، نیروهای مسلح و همه اقشار مردم در مقاطع حساس اخیر با همدلی و وحدت صف واحدی در برابر دشمن تشکیل دادند و توطئهها را با موفقیت خنثی کردند.
وی افزود: آنچه امروز اهمیت بیشتری یافته، ساختارسازی برای مشارکت مؤثر مردم در حل مسائل و مشکلات محلهای است و در همین راستا با ابلاغ وزارت کشور، طرح مدیریت محلهمحور با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای درونی محلات وارد مرحله اجرا شده است.
استاندار خوزستان با اشاره به تشکیل قرارگاه اجرای این طرح به مسئولیت سردار عبدالرضا حاجتی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان، بیان کرد: این قرارگاه ظرفیتهای اقوام، روحانیت، بسیج، گروههای جهادی، خیرین، سمنها و نهادهای مردمی را در قالب خانههای محله سازماندهی خواهد کرد تا فرآیند شناسایی، اولویتبندی و حل مسائل محلی بهطور نظاممند پیگیری شود.
موالیزاده اضافه کرد: خانههای محله که ترجیحاً در مساجد واجد شرایط مستقر خواهند شد، به عنوان حلقه ارتباطی میان مردم و دستگاههای اجرایی عمل میکنند و با محوریت ائمه جماعات مساجد و همکاری معتمدین و نیروهای داوطلب مردمی در حوزههای اجتماعی، آموزشی، بهداشتی، امنیتی و عمرانی فعالیت خواهند داشت.
وی ادامه داد: مساجد و تکایا به عنوان نهادهای ریشهدار اجتماعی و دینی میتوانند نقش محوری در تبیین طرح و جلب مشارکت مردمی ایفا کنند و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فرصت مناسبی برای آغاز فعالیتهای اطلاعرسانی و همافزایی در این خصوص فراهم کرده است.
استاندار خوزستان از تشکیل کمیتههای تخصصی در حوزههایی نظیر سلامت، آموزش، امور اجتماعی، خدمات عمرانی، مسکن، ورزش و اطلاعرسانی در سطح محلات خبر داد و تأکید کرد: محدوده هر محله با نظر هیئت امنا و بر اساس واقعیات فرهنگی و اجتماعی منطقه تعیین خواهد شد و لزوماً منطبق بر تقسیمات رسمی شهری نیست.
موالیزاده با اشاره به اختیارات تفویضشده به استانداران طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی خاطرنشان کرد: باید با استفاده از ظرفیتهای محلی، فرآیندهای زائد اداری حذف و روند رسیدگی به مطالبات مردم تسریع شود.
وی مشارکت محلهمحور را راهبردی پایدار در مدیریت استان دانست و یادآور شد: تقویت انسجام اجتماعی، مشارکت مردمی و مرجعیت مساجد از اولویتهای اصلی در مقابله با تهدیدات و ناآرامسازیهای دشمنان به شمار میرود.
منبع خبر : ایمنا