ضرورت اصلاح کیفیت آب و نان در سطح استان خوزستان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان، سیدمحمدرضا موالیزاده پیش از ظهر امروز _یکشنبه بیستوهشتم بهمن_ در نشست شورای سلامت استان اظهار کرد: آب و نان دو موضوع حیاتی است که به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است و مردم به صورت روزمره با آنها سروکار دارند.
وی افزود: اگرچه در مورد آب تلاشهایی صورت گرفته است، اما همچنان مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. موضوع میکروبی و سختی آب از نکات قابل توجهی است که در آب شرب مصرفی مشاهده میشود و باید به حداقل مقدار ممکن برسد تا آب شفاف و مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.
استاندار خوزستان با بیان اینکه هیچ جایی در استان پیدا نمیشود که مردم از فیلتر آب استفاده نکنند، گفت: در حال حاضر شرایط به گونهای است که از فیلتر آب حتی برای ورود به آپارتمانها استفاده میشود، فرسودگی لولهها و تأسیسات قدیمی در سیستم آبرسانی را از دیگر مشکلاتی عنوان کرد که نیاز به توجه فوری دارد.
موالیزاده با اشاره به ضرورت تصمیمگیریهای کلان در این زمینه اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب اهواز و استان باید تا گامهای مؤثری در زمینه اصلاح شبکه و بهبود کیفیت آب بردارند و از مسئولیت اجتماعی شرکتها و سایر نهادها برای تغییر شرایط استفاده کنند.
وی به وضعیت رودخانههایی که پساب به آنها ریخته میشود اشاره کرد و گفت: این شرایط باید اصلاح و از آلودگی بیشتر جلوگیری شود.
استاندار خوزستان اضافه کرد: نان باید از جهت کیفیت در شرایط مناسبی باشد، چراکه خوزستان بهترین گندم را تولید میکند در حالی که شرایط فعلی کیفیت نان اینگونه نیست.
موالیزاده با اشاره به چهار کارخانهای که در خوزستان اقدام به تولید آرد کامل و با کیفیت میکنند، عنوان کرد: یازده کارخانه دیگر نیز باید تولید کامل خود را آغاز کرده و این شیوه تولید مستمر باشد، وضعیت فعلی تولید نان نشان میدهد که در فرایند تولید نان به درستی عمل نشده است و به همین دلیل کیفیت نان به سرعت تغییر میکند.
وی با انتقاد از استفاده از مواد افزودنی همچون جوهر قند و جوش شیرین در خمیر نان، افزود: دستگاههای متولی باید با دقت این مواد را کنترل کنند، زیرا در درازمدت سلامت مردم را به خطر میاندازد و مردم به این نتیجه رسیدهاند که این نانها سالمتر هستند، اما ما هم وظیفه داریم نان با کیفیت و بدون اثرات منفی بر سلامت مردم تولید کنیم.
منبع خبر : ایمنا