عناوین اخبار
طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
پایگاه خبری سرمایه گستران: خورش آلو اسفناج از آن خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش در خانه معمولا کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه مجالس دورهمی جزو بهترین گزینه های طبخ است.
مواد لازم:
- نمک به میزان لازم
- گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد)) نیم کیلو
- آلو (خورشتی یا جنگلی) ۳۰۰ گرم
- تره ۴۰۰ گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به مقدار لازم
- پیاز (درشت) ۱ عدد
- اسفناج (پاک شده) ۷۵۰ گرم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب پیاز ها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید
تره و اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی ابش تبخیر شود.سپس مقداری روغن به آن افزوده و تفت دهید.پس از تفت دادن ،آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.