پایگاه خبری سرمایه گستران-آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی
مواد لازم ذرت مکزیکی
کنسرو ذرت :•: ۱ عدد
کره گیاهی :•: ۳۰ گرم
قارچ خرد شده :•: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل
فلفل سیاه :•: به میزان لازم
سس مایونز :•: در صورت تمایل
پودر سیر :•: ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن :•: ۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه :•: ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ،
سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.
موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم.
تاریخچه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشندهٔ ذرت عرضه میشود.درر مکزیک ذرت مکزیکی از دانههای پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراهه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیهه میشود که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده میگردد.
در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد. با این که این خوردنی با نامم ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آنن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً قارچ،، پودر آویشن بهکار میرود.
عرضهٔ ذرت مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است. به گفتهٔ وی: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از اینن ذرت بسیار استفاده میکنند، کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست.