۱- نارنگی را تمیز شسته، پوست می کنیم و از پوست دوم هم جدا می کنیم.
۲- بعد در ظرفی لعابی مغز نارنگی ها را ریخته، شکر را روی آن می ریزیم و حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس بیرون آورده و روی حرارت قرار می دهیم. نباید حرارت خیلی تند و یا خیلی ملایم باشد.
۳- بعد از حدود نیم ساعت، پودر ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل می کنیم و به مارمالاد می افزاییم. حدود ۵ دقیقه مارمالاد را با ژلاتین می جوشانیم. اگر مارمالاد آبکی به نظر می رسید نگران نباشید، با سرد شدن، مارمالاد جمع می شود و به حالت دلخواه می رسد
نکات
• اگه می خواهید مارمالاد شما طعم ملس (ترش و شیرین) داشته باشد شکر کمتر بریزید.
• برای اینکه مارمالاد کاملاً شفاف باشد باید تمام پوست دوم نارنگی را جدا کرده و فقط از مغز نارنگی استفاده کنیم.