گوشت ۱کیلوگرم (مغز ران گوسفند با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی) پیاز ۲عدد فلفل دلمه ای ۲عدد گوجه فرنگی ۴عدد زعفران به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم کره ۱۰۰گرم روغن ۷۵گرم رب ۲قاشق غذاخوری کباب حسینی از کباب های قدیمی و سنتی ایرانی است و از قدیم الایام طبخ می شده است، در قدیم از ترکه های انار به جای سیخ چوبی استفاده می کردند به طوری که نوک آن را تیز می نمودند.
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت ها را به صورت دراز دراز و کبابی برش داده (حدوداً ۱/۵ تا ۲ سانت ضخامت داشته باشد) و حداقل به مدت ۳ ساعت در پیاز خلال شده و زعفران و آبلیمو، نمک ،فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل برگ بو و …می خوابانیم. ۲- سپس گوشتها را به سیخ کشیده به طوری که یک در میان گوشت و پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای نیز استفاده می کنیم می توان آن را میان گوشت و پیاز اضافه کرد.
۳- بعد داخل قابلمه ای که از قبل با یک لایه پیاز حلقه شده یا گوجه فرنگی حلقه شده چیده ایم روی هم می گذاریم.
۴- در آخر یک لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق غذاخوری رب اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت با حرارت کم می گذاریم تا بخارپز شود.
۵- در اواخر پخت زعفران دم کرده نیز روی گوشتها می ریزیم.
۱- کباب حسینی را به طرق مختلف تهیه می کنند. می توان فلفل دلمه ای را به سیخ نکشیده و همراه گوجه فرنگی لابه لای سیخهای چوبی داخل قابلمه چید.
۲- بعضی از رب گوجه فرنگی در تهیه این غذا استفاده نمی کنند.البته اگر رب نمیزنید باید زعفران بیشتری استفاده کنید.
۳- طریقه سنتی و دستور پخت اصیل این غذا فلفل دلمه ای ندارد اما اگر فلفل دلمه ای را اضافه کنیم خوشمزه تر میشود.