اخبار استان ها

مشارکت شهروندان برای تداوم پایداری شبکه ضروری است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از اردبیل، حسین قدیمی امروز _سه‌شنبه بیستم آذر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود ۹۰ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود و عمده گاز طبیعی کشور در فصل زمستان به مصارف خانگی اختصاص پیدا می‌کند، مدیریت و کاهش مصارف توأم برق و گاز ضرورتی دو چندان پیدا می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی ۲۰ درصدی در مصرف برق و گاز در روزهای سرد سال افزود: با توجه به کمبود سوخت نیروگاه‌ها و تداوم روند کاهشی دمای هوا در بیشتر نقاط کشور و استان اردبیل، مدیریت مصرف انرژی توسط شهروندان در تداوم پایداری شبکه ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل همکاری و همراهی شهروندان استان با کاهش ۲۰ درصدی مصرف برق و گاز را مهم ارزیابی کرد و افزود: در شرایط فعلی، همراهی هم‌استانی‌ها در کاهش حداقلی مصرف برق و گاز، می‌تواند نقش بسزایی در تأمین سوخت نیروگاه‌ها و کاهش ناترازی‌ها ایفا کند.

قدیمی با اظهار امیدواری به گذر موفق از این شرایط با همکاری مشترکان در کاهش مصرف گفت: استان اردبیل با توجه به وضعیت جغرافیایی خود، زمستان سردی را تجربه می‌کند، از این‌رو با در نظر گرفتن شرایط موجود، تمام مشترکان در بخش‌های مختلف، جهت تداوم تأمین انرژی پایدار، باید با درنظرگرفتن راهکارهای مناسب و مصرف بهینه برق و گاز، یاریگر شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل باشند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا