به گزارش سرمایه گستران و به نقل ازاداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، سید جمال الدین صمصام شریعت در نخستین جلسه کمیسیون هم اندیشی سرمایه گذاران توسعه شهرسازی و مدیران شهری در منطقه ۱۰ افزود: بر طبق آمار صدور پروانههای ساختمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در منطقه ۱۰ افزایش یافته به طوری که در بین مناطق ۱۵ گانه بیشترین پروانه ساخت و ساز در منطقه ۱۰ از لحاظ متراژ و تعداد صادر شده است.
وی با بیان این که اقدامات شهرداری منطقه ۱۰ در زمینه تکریم ارباب رجوع و جذب سرمایه گذاری قابل تحسین است اذعان داشت: جای بسی خوشحالی است که شهرداری منطقه ۱۰ در بین مناطق ۱۵ گانه ابتکار عمل برای جذب سرمایه گذاران و تشویق انبوه سازان به منظور خدمات رسانی بهتر به مردم انجام داده و چنین جلسه ای را برگزار کرده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری با اشاره به این که مشکلات و مسائل فرا روی ساخت و ساز و انبوه سازان فرا شهرداری است تصریح کرد: نظام مهندسی ، بیمه تامین اجتماعی و مالیات بر عملکرد دست اندرکاران ساخت و ساز از دیگر مشکلاتی است که پیش روی ساخت و ساز است که منجر شده علاقمندی برای سرمایه گذاری در این بخش در سطح ملی کاهش دهد.
وی با بیان این مطلب که صدور پروانه ساختمانی در کلان شهر ها کاهش یافته است بیان کرد: این مهم منجر شده نظام عرضه و تقاضا بهم بریزد.
صمصام شریعت با تاکید بر این که باید بعد از رکود در بخش ساخت و ساز آرام آرام به سمت رونق بخشی در این زمینه برویم عنوان کرد: لازم است بسترهای مورد نیاز این مهم در مناطق فراهم شود و سرمایه گذاران در زمینه ساخت و ساز تشویق شوند.
وی با بیان این که معاونت شهرسازی و معماری از ارائه پیشنهادات و نظرات انبوه سازان برای رفع موانع صدور پروانه استقبال می کند اذعان داشت: انجمن انبوه سازان می توانند با تشکیل دفتری نظارت در این حوزه را برعهده بگیرند.
معاون شهرسازی و معماری ادامه داد: رونق در بخش ساخت و ساز باعث جذب سرمایه گذار و خدمت رسانی بهتر می شود و نظام عرضه و تقاضا را متوازن می کند همچنین ایجاد اشتغال به همراه دارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر شهرداری همکاری ویژه ای با استانداری و دبیر کمیسیون ماده ۵ برای واقعی کردن تراکم و ارتفاع بدون هیچ تبعه منفی دارد.
۴۰پروژه مشارکتی در منطقه ۱۰ با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان در حال اجراست
مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان در ادامه این جلسه گفت: منطقه ۱۰ دارای پتانسیل و استعدادهای بالقوه ای است که می توان پروژه های بزرگی را در این منطقه با مشارکت سرمایه گذاران به اجرا درآورد.
عبدالرسول امامی با بیان این که ۴۰ پروژه مشارکتی کوچک و بزرگ در منطقه ۱۰ با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان در حال اجراست تصریح کرد: امید است با حضور و مشارکت سرمایه گذاران گام بهتری در این زمینه برداشته شود.
وی تاکیدکرد: لازم است از سرمایه گذاری در بخش آپارتمان سازی به سمت طرح ها و پروژه های درمانی ، ورزشی و رفاهی حرکت کنیم.
مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان اضافه کرد: بیشترین بافت فرسوده در منطقه ۱۰ وجود دارد که امید است با کمک انبوه سازان و سرمایه گذاران این وضعیت به حداقل ممکن برسد.
مشارکت و توسعه باید به یکدیگر متصل باشند
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان در ادامه این جلسه گفت: مدیریت شهری به دنبال مدیریت واحدی در حوزه سرمایه است.
شهرام رئیسی با بیان این که مشارکت و توسعه باید به یکدیگر متصل باشند اذعان داشت : لازم است مشارکت توام با سود به نفع سرمایه گذار باشد به طوری که شرایط بازی بُرد- بُرد برای سرمایه گذار و شهرداری به عنوان نماینده شهروندان فراهم شود.
وی با اشاره به دیگر راهکارهای جذب سرمایه گذار گفت: نتیجه سرمایه گذاری های گذشته باید به سرمایه گذاران نشان داده شود چرا که این مهم می تواند باعث ترغیب و تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی شود.
باید بافت های فرسوده با همت و عزم ملی احیا شود
دبیر انجمن انبوهسازان اصفهان در ادامه این جلسه با بیان این مطلب که برگزاری این گونه جلسات باعث دلگرمی و علاقمندی انبوه سازان می شود تصریح کرد: این جلسات نشانگر این است که مدیریت شهری انبوه سازان را سرمایه گذارن شهر و به عنوان شریک فعالیت های شهرسازی می داند.
احمد تولا با اشاره به این که شهرداری منطقه ۱۰ از دوره های گذشته در زمینه سرمایه گذاری فعال بوده و شرایط مناسبی را برای سرمایه گذاران فراهم کرده تصریح کرد: شهرداری منطقه ۱۰ با دید باز و مثبت از سرمایه گذاران استقبال کرده و این منطقه با توجه به وسعت و شرایط خاص قابل سرمایه گذاری است.
وی با تاکید بر این که باید بافت های فرسوده با همت و عزم ملی احیا شود ادامه داد: امید است با همکاری مجموعه شهرداری و سرمایه گذاران بافت های فرسوده متحول شود و به شهر زیبا دست یابیم.
وی اضافه کرد: با احیای بافت های فرسوده شاهد ایجاد اشتغال و وضعیت مناسب در بازار مسکن خواهیم بود.
تولا تاکید کرد: باید پلاکها تجمیع شود، خدمات در محلهها دیده شود و دیگر شاهد کوچههای باریک نباشیم و سطح اشغال کوچک شود. فضاهایی که در این بین ایجاد میشود تبدیل به فضاهای خدماتی، عمومی، فرهنگی و ورزشی شود.
گفتنی است؛ با توجه به تاکید شهردار اصفهان در زمینه تشکیل کمیسیون هم اندیشی سرمایه گذاران توسعه شهرسازی و مدیران شهری نخستین جلسه این کمیسیون با همت شهرداری منطقه ۱۰ برگزار شد.