مصدومیت ۲۵ نفر بر اثر استفاده مواد محترقه خطرناک در گیلان/ ۱۹۰ نفر دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از گیلان، سردار حسین حسنپور امشب_سهشنبه بیستوهشتم اسفند_ اظهار کرد: در روز چهارشنبه آخر سال،، سلامت شهروندان برای پلیس بسیار مهم است، لذا همکاران ما در سراسر استان گیلان در آمادگی کامل هستند که از خطراتی که در این روز وجود دارد به حداقل برسانند.
وی افزود: در چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۲ در گیلان حوادث مختلفی را شاهد بودیم، لذا به شهروندان توصیه میکنیم؛ استفاده از مواد محترقه و آتشزا که برای خود و دیگران خطرآفرین است، خودداری کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان تاکید کرد: افرادی که در معابر عمومی و خیابانها برای مردم ناامنی و ترافیک ایجاد کنند طبق قانون و مقررات با این افراد برخورد میکنیم.
وی با بیان اینکه از اول اسفند تاکنون، بیش از ۲۵ نفر بر اثر حوادث ناشی از استفاده از مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک در استان گیلان مصدوم شدند، تصریح کرد: همه ما باید تلاش کنیم که مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال به حداقل برسد.
سردار حسنپور گفت: بیش ۲ میلیون عدد مواد محترقه غیرمجاز و همچنین بیش از ۲۵۰ کیلوگرم انواع مواد شیمیایی پرخطر که برای ساخت نارنجک دستی مورد استفاده قرار میگرفت کشف و ضبط شد و در این رابط ۱۹۰ نفر شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد: از عصر امروز (سهشنبه) تاکنون، افرادی در استان برای ایجاد آتش بازی از مواد محترقه غیر مجاز استفاده میکردند که توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه امسال در چهارشنبه آخر سال شهروندان به ویژه نوجوانان نکات ایمنی را رعایت کردند، افزود: امیدواریم شهروندان در روزهای پایانی سال با پرهیز از رفتارهای پرخطر، اوقات خوب و خوشی را برای خود و دیگران رقم بزنند.
منبع خبر : ایمنا