اخبار استان ها

مقاومت ملت ایران به برکت عزاداری‌ها و الگوپذیری از اسوه‌های مقاومت در طول تاریخ است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی بعدازظهر امروز _جمعه سیزدهم تیر_ در خطبه‌های نماز جمعه امروز در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) ساری اظهار کرد: امام حسین (ع) می‌فرمایند «اگر رحم و مروت داشته باشید، دستگیری و گرفتاری دیگران را برطرف کنید، خداوند تمام گرفتاری‌های دنیا و آخرت شما را برطرف خواهد کرد.»

وی افزود: روز تجلیل از اسرا و مفقودان در پیش است، آرزوی روشن شدن وضعیت مفقودان و بازگشت پیکر پاک شهیدان را از خداوند متعال داریم.

نماز جمعه ساری گفت: دوازدهم تیر یادآور جنایت ناو جنگی آمریکا در ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران با نزدیک به سیصد سرنشین بی‌گناه بود به همین مناسبت این روز به عنوان روز افشای حقوق بشر آمریکایی نامیده شده است.

محمدی لائینی یکی از کارکردهای اصلی عزاداری محرم را انتقال الگوی مقاومت از نسل‌های گذشته به نسل حاضر برشمرد و بیان کرد: امروز این مقاومتی که در ملت ایران می‌بینیم به برکت همین عزاداری‌ها و دریافت آن الگوی مقاومت از اسوه‌های مقاومتی است که در تاریخ به ویژه در عاشورای حسینی داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز رئیس‌جمهور آمریکا دقیقاً همان حرف یزید را می‌زند؛ یعنی هم می‌گوید ایران باید تسلیم شود و هم تهدید می‌کند، اظهار داشت: اما ملت ما به برکت مجالس حسینی هم به خواسته ذلت‌بار یزید و تهدید او آگاه است و هم از مقاومت امام حسین (ع) الگو گرفته است، جواب ما به حرف ترامپ، همان جواب امام حسین (ع) است که هیهات منا الذله.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه از اقدام حکیمانه مراجع عظام تقلید در قم و نجف که حکم محارب را برای تهدیدکنندگان مقام معظم رهبری و مرجعیت صادر کرده‌اند، قدردانی می‌کنیم، تصریح کرد: این روشن‌ترین و صریح‌ترین حکم در رابطه با رئیس‌جمهور آمریکا و کسانی است که هم‌دست او هستند، علاوه بر اینکه از آنها مطالبه خون داریم، به خاطر اقراری که در به شهادت رساندن سردار سلیمانی کرد و هم تهدیدی که نسبت به مقام مرجعیت و رهبری انجام داده‌اند، در حکم محارب و مفسد فی‌الارض هستند.

وی با بیان اینکه یکی از کارشناسان عرب تحلیلی مبنی بر نزدیکی عصر فارس و پایان عصر اسرائیل و شاید عصر آمریکا داشت، مطرح کرد: بر اساس بشارت پیامبر اکرم (ص)، قطعاً دنیای بدون اسرائیل و بدون سلطه آمریکا را به زودی شاهد خواهیم بود.

محمدی لائینی ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم در مجالس و محافل عزاداری امام حسین (ع) بیان کرد: لازم است مردم با هوشیاری تشکیل «جامعه اطلاعاتی ۹۰ میلیونی» برای شناسایی و برخورد با عوامل نفوذی دشمن را ایجاد کنند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا