اخبار استان ها

ملت ایران با هوشیاری، بصیرت و انسجام خود نشان داد که راه شهدا خاموش‌شدنی نیست

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران، سردار مجتبی فدا در مراسم بزرگداشت شهدای طریق‌القدس، با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر، اظهار داشت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران با محاسباتی غلط، عملیاتی تروریستی را با هدف ایجاد اختلال در مسیر انقلاب آغاز کردند، اما ملت ایران بار دیگر با هوشیاری، بصیرت و انسجام خود نشان داد که راه شهدا، خاموش‌شدنی نیست.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج): ظرفیت بالای ملت و مسئولان در مواجهه با تهدیدات نشان داد همان‌گونه که در دفاع مقدس ملت ایران با تمام توان مقابل دشمن ایستاد، امروز نیز به برکت خون شهدا و با رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری (حفظه الله) مردم این سرزمین همچون کوه در برابر هجمه‌های استکبار جهانی ایستاده‌اند.

وی در پایان، با قدردانی از حضور گسترده و پرشور مردم استان اصفهان در مراسم گرامیداشت شهدا، تصریح کرد: این حضور پرمعنا نشان داد که فرهنگ ایثار و شهادت زنده است و مردم با اتکا به این فرهنگ، مسیر انقلاب اسلامی را تا ظهور انقلاب جهانی حضرت ولی‌عصر (عج) ادامه خواهند داد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا