نبود درآمد پایدار، بزرگترین چالش مدیریت شهری است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، سیدانور رشیدی امروز _سهشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از شوراهای اسلامی ادوار شهر سنندج، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۴۷۰۰ شورای شهر و روستا در استان کردستان و ۱۲۷ هزار نفر در سراسر کشور در این نهاد مردمی فعالیت دارند.
وی با اشاره به چالشهای پیشروی شهرداری، افزود: نبود درآمد پایدار و کاهش مشارکت مردمی از جمله مشکلات جدی شهرداری سنندج است که روند خدمترسانی را با دشواریهایی همراه کرده است.
شهردار سنندج در ادامه با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه زیرساخت شهری، گفت: توسعه شهرداری الکترونیک، راهاندازی فیبر نوری، افزایش فضای سبز و احداث پارکهای جدید از جمله گامهایی است که در مسیر بهبود خدمات شهری برداشته شده است.
رشیدی همچنین به برنامهریزی برای جذب سرمایهگذار و ایجاد منابع درآمدی پایدار برای شهر اشاره کرد و ادامه داد: برنامهریزی برای اجرای شش تا هفت پروژه مهم شهری نیز صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: این پروژهها در حوزههای ترافیکی و افزایش سرانه فضاهای عمومی و پارکها خواهد بود که از جمله این پروژهها میتوان به تقاطع غیرهمسطح چمن، فاز نخست پارک ۳۶ هکتاری پیرچنار، پارک ۴.۵ هکتاری معلم، تقاطع محمدی، احداث بلوار ۲۴ متری توس نوذر و اجرای روکش آسفالت معابر سطح شهر اشاره کرد.
شهردار سنندج با اشاره به تأکید استاندار کردستان بر ارائه خدمات مطلوب به شهروندان پروژه بزرگ گردشگری قشلاق گریزه را یکی از طرحهای مهم شهری با رویکرد توسعه پایدار و حضور فرماندار سنندج با سابقه عضویت در شورای شهر را مزیتی مهم برای تسهیل اجرای پروژههای شهری دانست.
رشیدی در ادامه با اشاره به برخی گلایههای شهروندان از وضعیت شهری؛ خواستار همکاری جدی فرمانداری و سایر نهادهای اجرایی برای حل مشکلات و تسریع در اجرای طرحها شد.
وی به موضوع سد معبر و درگیریهای صورتگرفته با نیروهای شهرداری در حین انجام وظایف اشاره کرد و خواستار همکاری مجمع امور صنفی و اتاق اصناف برای ساماندهی این معضل شد.
شهردار سنندج ابراز امیدواری کرد که با همافزایی و همکاری میان تمامی نهادها، گامهای مؤثری در مسیر توسعه شهر سنندج و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان برداشته شود.
منبع خبر : ایمنا