نخستین گلخانه یکپارچه ۴ هکتاری در یزد افتتاح شد
![نخستین گلخانه یکپارچه ۴ هکتاری در یزد افتتاح شد png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAYYAAADcAQMAAABOLJSDAAAAA1BMVEUAAACnej3aAAAAAXRSTlMAQObYZgAAACJJREFUaIHtwTEBAAAAwqD1T20ND6AAAAAAAAAAAAAA4N8AKvgAAUFIrrEAAAAASUVORK5CYII= - نخستین گلخانه یکپارچه ۴ هکتاری در یزد افتتاح شد](/wp-content/uploads/2025/02/2154408-780x470.jpg)
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از یزد، همزمان با ایام دهه فجر و در آئینی به صورت همزمان ۵۲ طرح کشاورزی استان یزد و نخستین گلخانه یکپارچه چهار هکتاری در استان یزد با حضور علیرضا رفیعیپور، معاون وزیر جهاد کشاورزی، امام جمعه بخش مرکزی، استاندار یزد و نماینده مردم این استان در مجلس شورای اسلامی به بهرهبرداری رسید.
این پروژه پیشرفته که در روستای تاریخی فهرج اجرا شده است، با هدف کاهش مصرف انرژی و افزایش بهرهوری طراحی شده و از فناوریهای نوین در ساختار خود بهره میبرد.
این گلخانه با سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی و تسهیلات بانکی ۱۹۰ میلیارد ریالی، سالانه قادر به تولید ۶۰۰ تن محصول است و برای ۲۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
همچنین، در همین مراسم، ۵۲ طرح دیگر در بخش کشاورزی با مجموع اعتباری بالغ بر ۷,۰۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد که پیشبینی میشود زمینه اشتغال ۶۲۵ نفر را فراهم کند.
گفتنی است استان یزد با دارا بودن ۲۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلخانهای و تولید سالانه حدود ۶۰۰ هزار تن محصول، رتبه دوم کشور را در این حوزه به خود اختصاص داده است.
منبع خبر : ایمنا