نظارت بر ذبح دام در عید قربان با ۱۱۳ اکیپ در فارس

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از فارس و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان، حمیدرضا ناظمی به موضوع ذبح دام در روز عید قربان اشاره و اظهار کرد: ۱۱۳ اکیپ بازرسی بهداشتی و ۴۴ اکیپ نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار در سراسر استان فارس در محلهای کشتار موقت سطح شهر، کار نظارت بهداشتی و شرعی دامهای ذبح شده را برعهده دارند.
وی افزود: این گروهها متشکل از ۵۰ دامپزشک، ۷۱ بازرس بهداشتی گوشت و۴۴ ناظر شرعی است که کار بازرسیهای بهداشتی قبل و بعد از کشتار را به عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی فارس گفت: ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دامهای قربانی را دارند.
ناظمی گفت: مردم استان فارس به منظور حفظ سلامت بیشتر، توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماریهای مشترک جلوگیری شود.
سرپرست دامپزشکی فارس به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره و تصریح کرد: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف میبایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه نگهداری شود و در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی حتماً از دستکش استفاده کنند.
منبع خبر : ایمنا