اخبار استان ها

نهادها به وظایف ایجابی خود در حوزه عفاف و حجاب عمل کنند

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از قزوین، آیت‌الله حسین مظفری عصر امروز _شنبه بیست‌وهفتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از بانوان و مدیران شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان قزوین اظهار کرد: دو ابزار جدی در جهت تقویت فرهنگ استان در اختیار داریم که ابزار نخست، ریاست شورای فرهنگ عمومی استان است.

وی افزود: شورای فرهنگ عمومی مهم‌ترین شورای فرهنگی استان است و تمامی افراد و اعضای مؤثر در این شورا حضور دارند. ما تلاش کرده‌ایم این شورا را از حالت تشریفاتی خارج کنیم و آن را به نهادی کارآمد در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی تبدیل نماییم.

آیت‌الله مظفری با بیان اینکه در جلسات شورای فرهنگ عمومی، مشکلات و مسائل فرهنگی استان که پیش‌تر شناسایی شده‌اند، بر اساس اولویت بررسی می‌شوند، اظهار داشت: پس از بررسی، راهکارهایی برای حل این مشکلات ارائه می‌شود و وظایف هر دستگاه به‌صورت مشخص تعیین می‌گردد. سپس پیگیری‌های لازم برای اجرای این وظایف انجام خواهد شد.

وی ابزار دوم در جهت فرهنگ‌سازی را تریبون نماز جمعه دانست و گفت: در شورای فرهنگ عمومی، بیشتر با مسئولان در تعامل هستیم، اما در نماز جمعه مخاطب ما عموم مردم هستند و همین موضوع این تریبون را به فرصتی مؤثر برای ارتقای فرهنگ عمومی استان تبدیل کرده است.

امام جمعه قزوین ادامه داد: رویکرد ما در خطبه اول، بیان مصادیق تقوا بر اساس اولویت‌های روز است. برای مثال، یکی از مسائل مهم، موضوع خانواده است که در این زمینه به ضرورت ازدواج، فرزندآوری، همسرداری و تربیت فرزند پرداخته می‌شود.

آیت‌الله مظفری با اشاره به نقش بانوان در فرهنگ‌سازی افزود: بانوان فرهیخته استان، سرمایه‌های فرهنگی ما محسوب می‌شوند. جمع حاضر نمونه‌ای از این بانوان هستند و امیدواریم با اتحاد و انسجام بتوانیم گامی مؤثر در جهت ارتقای فرهنگ استان قزوین برداریم.

وی تأکید کرد: در آموزش و پرورش، آن‌گونه که باید، به مؤلفه پرورش توجه نشده است و لازم است این بخش بیش از پیش در کانون توجه قرار گیرد. خوشبختانه مسئولان در تلاش هستند تا فضاهای آموزشی را در ایام تابستان برای برگزاری کلاس‌های مهارتی و ورزشی با همکاری کانون‌های فرهنگی مساجد در اختیار قرار دهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به اهمیت ورزش بانوان گفت: ورزش همگانی و قهرمانی یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب است و در این زمینه تفاوتی میان خواهران و برادران وجود ندارد. البته لازم است ملاحظات فرهنگی در ورزش بانوان رعایت شود تا با ارزش‌های دینی و ملی مغایرتی نداشته باشد.

وی تأکید کرد: توسعه ورزش بانوان نیازمند حمایت نهادهای مسئول و فراهم‌سازی فضاهای مناسب است و این موضوع باید در اولویت توجه مسئولان قرار گیرد.

آیت‌الله مظفری افزود: ورزش پیاده‌روی باید در استان ترویج شود و می‌تواند به یک فرهنگ عمومی در میان مسئولان نیز تبدیل شود. در هفته‌های گذشته، این برنامه را روزهای جمعه با حضور اقشار مختلف برگزار کرده‌ایم؛ این اقدام، هم فرهنگی و هم ورزشی است و برای سلامت جسم و روح مفید خواهد بود.

وی با اشاره به تلاش‌های مجلس در تصویب قانون حمایت از خانواده و تقویت عفاف و حجاب گفت: بخش عمده این قانون، ناظر به اقدامات ایجابی است؛ به این معنا که حدود ۲۵ نهاد در کشور وظایف مشخصی در این زمینه دارند و قانون، تکالیفی را برای آنان تعیین کرده است.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: اگر این نهادها وظایف خود را به‌درستی انجام دهند، بخش زیادی از مسائل مرتبط با عفاف و حجاب در جامعه حل خواهد شد. بخشی از این اقدامات، طراحی و عرضه لباس‌هایی متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی است.

آیت‌الله مظفری در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب در منشور روحانیت تأکید دارند که برخلاف تبلیغات سوء دشمنان، باید به نسل جوان امروز خوش‌بین بود. اگر ما بتوانیم معارف ناب دینی را با زبان درست و منطقی به جوانان منتقل کنیم، آنان در بیشتر موارد می‌پذیرند و همراهی می‌کنند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا