به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران،اگر از خوردن یک وعده غذایی حاوی تخممرغ پخته لذت میبرید و این نوع خوراکی را دوست دارید از پخته شدن کامل تخممرغ نیز اطمینان حاصل کنید تا خودتان را از شر بیماریهای ناشی از مواد غذاییبرهانید. نکات زیر را برای یک وعده سالم حاوی تخم مرغ در نظر داشته باشید:
•تخم مرغ نیمرو را آنقدر بپزید به حدی که دیگر آبکی نباشد و هنگام تماس با دست کاملا سفت شده باشد.
• در پختن، جوشاندن یا سرخکردن تخممرغ توجه داشته باشید تا سفیدی و زردههر دو سفت باشند.
• اگرتخم مرغ را در کنار گوشت طبخ میکنید توجه داشته باشید که دمای مرکز آن به ۷۱ درجه سلیسیوس برسد. این کار را میتوانید با دماسنج مخصوص مواد غذایی انجام دهید.
• به منظور پختن ترکیبی از شیر و تخممرغ (برای درست کردن کیک یا سایر غذاها) «مایع تخم مرغ» را جایگزین سفیده تخممرغ خام کنید. مایع تخممرغ محصولی است که فرآیند پاستوریزاسیون را سپری کرده است و از این طریق از انتقال بیماری ها و آلودگیهای احتمالی مرغ و محل پرورش آن به مصرفکننده جلوگیری میکند.