پیشخوانعناوین اخبار
نکات مهم در شستن سبزیجات
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران،توصیه میشود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود ۶۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند.
این گزارش حاکی است سبزیها به دلیل احتمال از بین رفتن مواد مغذی و همچنین ایجاد مواد سرطان زا نباید به مدت طولانی سرخ شوند و اضافه روغن نباید به داخل ظروف اصلی برگردانده شود.
گفتنی است، بهتر است تخته آمادهسازی گوشت از سبزیها جدا باشد و به جای تختههای چوبی از پلاستیکهای فشرده استفاده شود و در صورت استفاده از تختههای چوبی، بعد از کار باید آنها را به دقت شسته و سطح آن را با لایهای نازک از نمک بپوشانند.
حتما بخوانید بازی شطرنج با مهره های واقعی! + عکس
سبزیها از جمله گروههای غذایی هستند که مصرف روزانه ۲ تا ۴ واحدشان توصیه میشود اما شستشوی آنها از موارد مهمی است که عدم دقت در آن میتواند سبزیها را به یک تهدید جدی برای سلامت بدن تبدیل کند، بنابراین بهتر است برای شستشوی آنها ۴ مرحله اشارهشده در ادامه را بخوانید.
مرحله پاک سازی سبزیجات
تمام برگها و ساقههای زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گلولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.
مرحله انگل زدایی سبزیجات
به ازای هر لیتر آب، ۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزیهای پاکشده را در این محلول بریزید. پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.
حتما بخوانید رفع سیاهی و پف زیر چشم به روش طبیعی