همسوسازی دستگاههای مختلف برای زایندهرود / بودجه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای محلهمحوری
مجید نادرالاصلی در گفتگویی اظهار کرد: بر اساس فصل هفتم و اصول هفتگانه قانون اساسی، وظایف بسیار سنگینی بهویژه نظارت بر تمام دستگاهها و حتی دستگاههای دولتی بر عهده شوراها گذاشته شده است.
وی افزود: شورای اسلامی شهر، به این نتیجه رسید که یکی از معضلات خاصی که برای اصفهان وجود دارد، مشکل آب است؛ قول و قرارهایی که ۲۰ سال است به اصفهانیهای داده میشود، اما همواره بر مصارف زایندهرود اضافه کردند و به منابع افزوده نشده است.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با همسوسازی، همراهسازی و اقدام دستهجمعی با همکاری مدیریت کشور و استان، مردم، ذینفعان و ذیحقان بتوانیم اقدام سازندهای برای تبدیل زایندهرود به زندهرود ابدی و جریان مستمر آب در آن انجام دهیم.
وی با بیان اینکه اقداماتی در هماهنگی با تمام متولیان امر انجام شده است، گفت: افتخار میکنیم که بگوییم تا دو سال آینده، خبرهای بسیار خوبی در حوزه آب اصفهان به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
نادرالاصلی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای شورای ششم، موضوع محلهمحوری است، تاکید کرد: شورا به این نتیجه رسید که حدود ۲۰۰ محله شهر ارزیابی و رتبهبندی شود و برای محلههای محروم، زیرساختهای خوبی در حوزه زیست ساکنان انتخاب کنیم و برای رفع معضلات آن اقدام شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۳۰ محله برای موضوع محلهمحوری انتخاب شد که موفقیتهای خوبی را بههمراه داشت اما کافی نبود، تصریح کرد: در سال جاری نیز ۱۵ تا ۱۷ محله به این موضوع اضافه شد و مقرر شد تا پایان سال جاری به وضعیت تمام این محلهها رسیدگی شود.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بودجه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای محلهمحوری ۱۴۰۲، میتواند تغییر ماهوی را در محلههای انتخاب شده، ایجاد کند، افزود: توانمندسازی نیز در تمام محلههای شهر در نظر گرفته شد، زیرا همه بخشهای کشور میخواهند شغل ایجاد کنند اما همسوسازی و همسانسازی آن وجود ندارد، لذا در حال استفاده از ظرفیتها و امکانات شهرداری هستیم تا حرکتی را برای ایجاد انگیزش، توسعه اشتغال در تمام سطوح و بازاریابی برای مشاغلی که در ذیل آن ایجاد میشود، داشته باشیم.
منبع خبر : ایمنا