اخبار استان ها

همه مدیران در راستای ارتقای اقتصاد مقاومتی و تقویت اشتغال و تولید تلاش کنند

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، نیکزاد عباسی در پانزدهمین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کرمانشاه که امروز _ یکشنبه نوزدهم اسفند برگزار شد با اشاره به فرمایشات مهم مقام معظم رهبری در دیدار روز گذشته با مسئولان و کارگزاران نظام اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب از مدیران و مسئولان خواستند با شجاعت، شهامت و مسئولیت‌پذیری تصمیم‌گیری کنند و در راستای رفع مشکلات مردم و تقویت اقتصاد تلاش کنند.

وی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری فصل‌الخطاب تصمیم‌گیری‌های همه مسئولان است، افزود: ضرورت دارد تمام مدیران و مسئولان استان کرمانشاه در راستای ارتقای اقتصاد مقاومتی و تقویت اشتغال و تولید و کاهش معضل بیکاری تمام تلاش خود را به کار گیرند.

قائم مقام ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه را یکی از ستادهای برتر کشور عنوان کرد و گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه چندین مرتبه از سوی مسئولان قوه قضائیه مورد تقدیر قرار گرفته و به دلیل کارآمدی و مسئولیت‌پذیری، الگویی برای سایر استان‌های کشور شده است.

به گزارش سرمایه گستران، در پایان جلسه، مشکلات و موانع چهار واحد تولیدی و اقتصادی از جمله طرح‌های ایجادی و نیمه‌تمام سازمان جهاد کشاورزی (درخواست موافقت با اعمال نشدن تعرفه نظام ساختمانی در طرح‌های بخش کشاورزی خارج از شهرک صنعتی به طرح نویسی موضوع به‌صورت توافقی با نظام مهندسی)، شرکت اترس عقاب غرب (درخواست تسهیلات)، شرکت آراد غرب (درخواست انعقاد قرارداد ارفاقی)، شرکت عمران سیویل (درخواست امهال و تقسیط بدهی) با حضور نمایندگان طرفین، مورد بررسی و بحث قرار گرفت و مصوبات لازم در این زمینه انجام شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا