وجود ۱۰ درصد از مدارس خشت و گِلی کشور در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی امروز _یکشنبه چهارم خرداد_ در نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به عدالت آموزشی و نوسازی فضاهای آموزشی استان، اظهار کرد: در آخرین سهمیهای که به استان ما اختصاص یافت، ۱۰۶ مدرسه سنگی، ۶۰ مدرسه کانکسی، شش مدرسه تخریبی_بازسازی غیرسنگی و ۱۸ مدرسه نیمهتمام وجود داشت که در مجموع به ۱۹۰ پروژه آموزشی میرسد.
وی افزود: از ۱۰۶ مدرسه سنگی، سازمان نوسازی مدارس برای ۴۷ مورد قرارداد منعقد کرده و عملیات اجرایی آنها آغاز شدهاست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۳۳ مدرسهای که زیر نظر بنیاد علوی است، برای پنج مورد پیمانکار انتخاب شده و قرارداد سه مورد به امضا رسیده است و برای سایر پروژهها نیز مناقصه در حال برگزاری است.
وی تصریح کرد: بسیج سازندگی نیز مسئولیت احداث ۱۶ مدرسه را بر عهده دارد و برنامهریزی شده تا انتخاب پیمانکاران تمامی این پروژهها تا ۲۰ خرداد نهایی شود و پس از آن، فرمانداران و رؤسای شهرستانها متولی اصلی پیگیری اجرای طرحها هستند.
رحمانی با اشاره به وضعیت مدارس کانکسی، خاطرنشان کرد: از ۶۰ مدرسه کانکسی، ۵۹ مورد به بهرهبرداری رسیده و تنها یک مورد به دلیل مشکل زمین با تأخیر مواجه شده که طبق گزارش نوسازی مدارس این مشکل در حال رفع است و پیشبینی میشود تا مهر این مدرسه ساخته شود.
وی افزود: با اینکه جمعیت استان ما یک درصد کشور است، اما ۱۰ درصد مدارس خشت و گِلی کشور در این منطقه قرار دارد و این نشاندهنده عمق مشکلات آموزشی در استان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هرچند دولت با اختصاص ۱۵ درصد منابع، گام بلندی برداشته، اما باید تلاشمان را چند برابر کنیم تا از این فرصت استثنایی نهایت استفاده را ببریم.
وی با اشاره به پروژه مهر، تصریح کرد: انتظار داریم تمامی نهادها، از جمله شهرداری، آموزش و پرورش و دستگاههای خدمترسان، همکاری لازم را برای سرویسدهی مطلوب به دانشآموزان داشته باشند.
منبع خبر : ایمنا