وحدت ملت، عامل حفظ اقتدار کشور است
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خراسانجنوبی، محمدرضا مهدوی، امروز _دوشنبه پانزدهم بهمن_ در دیدار با فرمانده ارشد آجا در استان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در طول ۴۶ سال گذشته، دشمنان تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی به کار گرفتند اما به نتیجه نرسیدند و دلیل این امر، وحدت ملت ایران و تبعیت از رهبری بوده است.
وی با اشاره به تحولات غزه و مقاومت مردم فلسطین در برابر حملات رژیم صهیونیستی افزود: رژیم اشغالگر قدس با بهرهگیری از پیشرفتهترین تجهیزات نظامی، مرتکب جنایات گستردهای شد اما در نهایت در برابر مقاومت مردم غزه تسلیم شد، همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، این مردم فلسطین بودند که پیروز شدند، نه اسرائیل.
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) گفت: هدف قرار دادن غیرنظامیان، نشانه قدرت نیست و پیروزی واقعی در میدان نبرد و با مقابله مستقیم نیروهای نظامی رقم خورد و شکست اخیر اسرائیل در برابر حماس، گواهی بر این حقیقت است.
وی با اشاره به نقش کلیدی رهبری و انسجام ملی در موفقیتهای ایران خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب، امام راحل بر وحدت ملت تأکید داشتند و همین انسجام بود که موجب پیروزی انقلاب شد و امروز نیز عامل حفظ اقتدار کشور است.
مهدوی با اشاره به پیشرفتهای دفاعی ایران تصریح کرد: به برکت اتحاد و تلاش شبانهروزی نیروهای مسلح، امروز ایران در حوزه نظامی به جایگاهی رسیده است که بسیاری از کشورها خواهان تجهیزات تولید داخل آن هستند.
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) با تاکید بر اهمیت جهاد تبیین افزود: دشمنان با عملیات روانی در تلاش هستند واقعیتها را تحریف کنند اما با هوشیاری مردم و استمرار وحدت، تمام توطئههای آنان خنثی خواهد شد.
منبع خبر : ایمنا