اخبار استان ها

ورود گردشگران خارجی به اصفهان ۳ درصد رشد داشت /متوسط اقامت ۲.۲ شب

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، از اصفهان، علیرضا حبیبی اظهار کرد: تعداد گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۳ در این استان با رشد هشت درصدی به ۱۳ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۴۱۲ نفر رسیده است که از این تعداد، ۱۳ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۵ نفر شب اقامت در اصفهان ثبت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین تعداد گردشگران خارجی با سه درصد افزایش به ۱۲۱ هزار و ۳۵ نفر رسیده و ۲۵۸ هزار و ۷۰۰ نفر شب اقامت از آن‌ها ثبت شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان گفت: تعداد گردشگران داخلی استان در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۲ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۱۹۰ نفر و تعداد گردشگران خارجی ۱۱۷ هزار و ۴۱۲ نفر بوده است.

حبیبی افزود: میزان نفر شب اقامت گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۳۸۵ هزار و ۴۲۰ نفر و گردشگران خارجی ۲۴۳ هزار و ۷۰۱ نفر بوده است.

وی اضافه کرد: با این وجود، میزان نفر شب اقامت گردشگران داخلی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن حدود چهار درصد کاهش نشان می‌دهد، در حالی که میزان اقامت گردشگران خارجی ۶ درصد افزایش داشته است.

معاونت گردشگری استان اصفهان گفت: در سال جاری، ۱۰ درصد از اقامت گردشگران در اصفهان در اقامتگاه‌های رسمی مانند هتل، مهمان‌پذیر و بوم‌گردی صورت گرفته است.

حبیبی افزود: همچنین ۴۰ درصد اقامت در اقامتگاه‌های غیررسمی و ۶ درصد در اقامتگاه‌های اضطراری پیش‌بینی شده و ۴۴ درصد دیگر از اقامت‌ها در اقامتگاه‌هایی که قابل احصا نیستند (مانند خانه اقوام) صورت گرفته است.

به گفته وی تحلیل آماری نشان می‌دهد که متوسط اقامت گردشگران داخلی اصفهان در سال ۱۴۰۲، ۲.۸ شب بوده، در حالی که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۲.۱ شب کاهش یافته است.

حبیبی افزود: متوسط اقامت در استان اصفهان تاکنون در سال ۱۴۰۴ معادل ۲.۲ شب گزارش شده اما در شهر کاشان این میزان حدود سه شب است.

وی گفت: اصفهان، کاشان، نایین و نطنز به ترتیب جزو مقاصد اصلی گردشگران خارجی در استان اصفهان بوده‌اند.

۴۶

منبع خبر : خبر آنلاین

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا