اخبار استان ها

پلمب ۹۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز شهر اهواز در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان، میثم معزی امروز _شنبه دوم فروردین_ در جمع رسانه‌ها از پلمب ۹۰ کلینیک زیبایی و درمانی غیرمجاز شهر اهواز در سال ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار کرد: این کلینیک‌ها به صورت غیرمجاز در امور پزشکی و درمانی از قبیل تزریق ژل، بوتاکس، لیپوماتیک، بلفاروپلاستی، تزریق و تخلیه چربی، کاشت مو، لیزر، پی آر پی، مزوتراپی، هایفوتراپی، لاغری، دندانپزشکی، طب سنتی و سایر موارد مداخله داشتند که توسط کارشناس پیگیری ویژه اداره نظارت بر درمان شناسایی شده و برای تعطیلی، در دستور کار قرار گرفتند.

وی افزود: این مراکز غیرمجاز پس از هماهنگی لازم با معاون دادستان و در نهایت با همراهی پلیس اطلاعات اماکن عمومی خوزستان پلمب شدند. افراد متخلف در این زمینه دستگیر و تحویل قوه قضائیه شدند و تجهیزات مراکز توقیف گردید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد اضافه کرد: شهروندان برای دریافت هرگونه خدمات درمانی و زیبایی باید به مراکز مجاز که دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند، مراجعه کنند. البته این مجوز باید در معرض دید عموم قرار گرفته باشد.

معزی عنوان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا