اخبار استان ها

پیش‌بینی جاری شدن رواناب محلی و سیلاب در رودخانه‌های مازندران

حسینعلی محمدی شیرکلایی در گفتگویی در مازندران با اشاره به هشدارهای لازم هواشناسی در سطح استان اظهار کرد: طی دو روز اخیر با هشدار سطح زرد هواشناسی در مناطق جلگه‌ای و دامنه‌های مازندران را داشتیم که همراه با رگبار و رعدوبرق و وزش باد بوده است.

وی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی هواشناسی اواخر امشب سه‌شنبه با هشدار سطح نارنجی در مازندران روبه‌رو خواهیم شد، افزود: طبق این پیش‌بینی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری تقویت جریانات همرفتی در استان به ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات در پی خواهیم داشت که وزش باد به‌نسبت شدید، کاهش دما، رگبار متناوب باران، رعدوبرق، مه و احتمال تگرگ را به همراه دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران از جاری شدن رواناب محلی، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها خبر داد و گفت: احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی، صاعقه و آسیب به سازه‌های کم مقاوم پیش‌بینی می‌شود.

محمدی شیرکلایی با تاکید بر اینکه به مسافران و رانندگان توصیه می‌شود هنگام تردد در محورهای کوهستانی احتیاط و از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند، اضافه کرد: کوهنوردان و طبیعت‌گردانان از فعالیت‌های گردشگری و کوهنوردی خودداری و نسبت به مقاوم‌سازی سازه‌های کم مقاوم و تابلوهای تبلیغاتی اقدام کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به این هشدار هواشناسی، کاروان‌های راهیان عاشقان امام خمینی (ره) برای رفت و برگشت با رعایت نکات ایمنی و احتیاط کامل به تردد بپردازند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران از آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی ستاد بحران استان خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی هواشناسی و هشدار سطح نارنجی و مواج بودن دریا، هرگونه فعالیت دریایی و شنا ممنوع است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا