اخبار استان ها

کربلای ایران میزبان ۲۰۰۰ نفر از اهالی فین کاشان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از اصفهان، کاروان پیاده مردم فین کاشان براساس سنت دیرینه و هر ساله اهالی آن، یک روز پیش از برگزاری آئین سنتی قالی‌شویان مشهد اردهال برگزار می‌شود و عزاداران مسیر ۵۰ کیلومتری را با پای پیاده به سمت این مکان مقدس طی می‌کنند.

۲۰۰۰ نفر از مردم اهالی فین و کاشان به مناسبت ۲۷ جمادی‌الثانی و به یاد حماسه خونین و جاویدان اردهال به طرف کربلای ایران پیاده‌روی کردند.

به همین مناسبت در این روز منطقه کاشان سیاه‌پوش و عزادار می‌شود، مردم ولایت‌مدار این خطه و اهالی فین دیروز و پس از برپایی نماز صبح در مسجد جامع کاشان به سمت مشهد اردهال با پای پیاده حرکت کردند.

کاروان پیاده عزاداران مردم فین کاشان بر اساس سنت دیرینه و هر ساله اهالی آن، یک روز پیش از برگزاری آئین سنتی قالی‌شویان مشهد اردهال برگزار می‌شود و عزاداران مسیر ۵۰ کیلومتری را با پای پیاده به این مکان مقدس طی می‌کنند.

در این کاروان بیش از ۲۰۰۰ نفر از اهالی منطقه فین کاشان با پوشیدن لباس‌های عزا و چوب به دست با حرکت به سمت مشهد اردهال خود را برای شرکت در آئین سنتی مذهبی قالی‌شویان آماده کردند.

حرکت کاروان عزاداران فین کاشان نمادی از عزیمت مردم فین آن دوران برای یاری و دفاع از حضرت سلطان علی بن باقر (ع) در پیکار حضرت با دشمنان اسلام انجام می‌شود.

در آن زمان اهالی منطقه چوب به دست برای یاری این امامزاده واجب‌التعظیم عازم مشهد اردهال شدند، اما زمانی می‌رسند که فرستاده امام محمدباقر (ع) به شهادت رسیده بودند.

۲۷ جمادی‌الثانی، سالروز شهادت امامزاده سلطان علی بن محمد باقر (ع) فرزند بلافصل امام محمدباقر (ع) و اولین سفیر و شهید اهل بیت در ایران است.

این روز یادآور حماسه خونین و جاویدان اردهال در سال ۱۱۶ هجری قمری و سالروز شهادت فرزند بلافصل امام محمدباقر (ع) در مشهد اردهال کاشان است.

به گزارش سرمایه گستران، علی بن امام محمد باقر (ع) محدث، شریف، مجتهد، عالم و فقیه، تربیت شده دو امام همام و رزمنده درون معرکه بود که تنها ۵۵ سال بعد از واقعه کربلا به تبعیت از فرهنگ کربلا همچون جد خویش در کربلای ایران، مشهد اردهال کاشان به شهادت رسید.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا