اخبار استان ها

کردستان نیازمند ۹۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام طرح‌های روستایی است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، آرش زره‌تن لهونی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم تیر_ در جلسه شورای اداری کردستان که با حضور عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور برگزار شد، با اشاره به خدمات ارزشمند نظام در حوزه مناطق محروم از ابتدای انقلاب تا کنون، اظهار کرد: اگر وضعیت روستاها را با قبل از انقلاب مقایسه کنیم، تغییرات مثبتی در زمینه خدماتی مانند راه، آب و برق مشاهده می‌شود، اما همچنان نیازمندی‌هایی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه شود.

وی با اشاره به پوشش ۱۰۰ درصدی گازرسانی به روستاها در استان کردستان، افزود: تنها چند روستا با خانوارهای محدود باقی مانده‌اند که به زودی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

استاندار کردستان گفت: کردستان هنوز در زمینه فقر و شاخص‌های زیرساختی مانند آسفالت راه‌های روستایی، هنوز فاصله معناداری با میانگین کشوری دارد.

لهونی همچنین بر لزوم ساماندهی فاضلاب روستاهای بالادست سدها تأکید کرد و ادامه داد: فاضلاب این روستاها باعث آلودگی منابع آبی استان می‌شود که انتظار داریم دستور بررسی و ساماندهی فاضلاب این روستاها صادر شود.

استاندار کردستان همچنین به اهمیت تقویت معیشت روستاییان اشاره کرد و گفت: اگر معیشت روستاییان تأمین نشود، آن‌ها قادر نخواهند بود در روستاها بمانند و آمار نیز نشان می‌دهد که جمعیت روستایی ما کاهش یافته و بسیاری از افراد به حاشیه شهرها مهاجرت کرده‌اند.

لهونی خاطرنشان کرد: برای بهبود وضعیت معیشتی روستاییان، نیازمند تخصیص تسهیلات مناسب برای طرح‌های کشاورزی هستیم.

وی اضافه کرد: برآورد ما نشان می‌دهد که حدود ۹,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا طرح‌های مرتبط با روستاها به اتمام برسند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا