اخبار استان ها

کلنگ احداث مدرسه ۶ کلاسه در روستای کهک زهک بر زمین زده شد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، میثم لک‌زایی اظهار کرد: کلنگ احداث مدرسه ۶ کلاسه در روستای کهک شهرستان زهک با مشارکت یک خیر و با زیربنای ۸۱۲ مترمربع به زمین زده شد تا گامی بلند در مسیر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق کم‌برخوردار برداشته شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه فضاهای آموزشی استاندارد در مناطق مرزی استان گفت: امروز محرومیت از مدرسه، دیگر نباید سهم کودکان سیستان‌وبلوچستان باشد و همراهی انسان‌های شریف و دغدغه‌مند نظیر حاج‌آقای مافی، چراغ امید را در دل دانش‌آموزان این سرزمین روشن نگه داشته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: مدرسه شش کلاسه کهک با رعایت آخرین استانداردهای فنی و آموزشی ساخته خواهد شد و فضای مناسب و ایمنی برای تحصیل دانش‌آموزان روستا فراهم می‌کند.

وی افزود: خیران مدرسه‌ساز نه‌تنها در ساخت فضاهای فیزیکی بلکه در ترسیم افق روشن آینده دانش‌آموزان نقش کلیدی دارند و بی‌تردید نام آن‌ها در حافظه تاریخی آموزش و پرورش این استان ماندگار خواهد ماند.

لک‌زایی در پایان ضمن قدردانی از همکاری مسئولان محلی، مجمع خیرین مدرسه‌ساز و خانواده بزرگ آموزش و پرورش زهک خاطرنشان کرد: توسعه فضاهای آموزشی در نقاط دورافتاده همچنان یکی از اولویت‌های جدی ماست و برای تحقق آن دست همه نیکوکاران را به گرمی می‌فشاریم.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا