به گزارش سرمایه گستران، مهدی خضری با اشاره به اینکه امروز با وزش باد و بارندگی شاهد ایجاد هوای پاک در استان اصفهان هستیم، اظهار کرد: قصه آدم و هوا سرآغاز ایجاد یک تغییر نگرش میان مدیران در شهرداری و سایر دستگاه ها است.
وی با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان همواره برای کاهش آلایندگی های جوی در تلاش بوده است، افزود: در دیدار با شهردار اصفهان و معاونت حمل ونقل وترافیک شهرداری پیشنهادهایی همچون انتقال پایانه های مسافربری به عنوان مراکز آلاینده را مطرح و قول های مساهدی را اخذ کرده ایم.
وی با بیان اینکه انتقال پایانه بار امیرکبیر به خارج از محدوده شهری نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: روزانه حدود سه هزار خودرو سنگین در این محور تردد می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای استان اصفهان خواستار مشارکت سایر دستگاه ها به ویژه کارخانجات آلاینده در بحث فرهنگ سازی شد و افزود: آحاد جامعه باید در رابطه با مباحث مرتبط با آلودگی هوا و رعایت مسائل ایمنی حساس باشند.
خضری با اشاره به آمار قابل توجه حمل ونقل مسافر و بار در استان اصفهان تصریح کرد: سالانه ۱۴ میلیون مسافر و ۴۸ میلیون تن کالا از اصفهان به سایر نقاط کشور جابه جا می شود .
وی بر بهره گیری از کلیه ظرفیت ها در راستای ارتقا فرهنگ ایمنی و ترافیک تاکید کرد و گفت: داشتن هوای پاک، رانندگان آگاه و راه های ایمن از اهداف سازمانی ما محسوب شده و از هیچ تلاشی در این راستا فروگذار نخواهیم کرد.
تفاهم نامه همکاری و مشارکت معاونت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان پیرامون توسعه فرهنگ و آموزش ترافیک امضا شد.
این مراسم در جریان مجموعه رویدادهای قصه آدم و هوا (۲۶ آذر روز حمل و نقل تا ۲۹ دی روز هوای پاک) با حضور مهدی خضری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان وعلیرضا صلواتی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان و و جمعی از مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک درسالن جلسات اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان برگزار شد.