اخبار استان ها

گزارش‌ها حاکی از رضایت نسبی مردم از کیفیت نان بوده است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، منوچهر حبیبی صبح امروز _چهارشنبه نوزدهم دی _ در بازدید از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که همواره از سوی مردم مطرح بوده، کیفیت نان است.

وی افزود: امروز بازدیدی از تعدادی از نانوایی‌ها داشتم و در این بازدید به طور ویژه به وضعیت پخت نان در ساعات اولیه صبح توجه شد، نانوایان شروع به پخت نان را به موقع آغاز کردند و کیفیت نان تولیدی آن‌ها نیز در وضعیت مناسبی قرار داشت.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای ما هنوز بعضی مسائل وجود دارد که نیاز به توجه ویژه دارد، یکی از این مسائل تنوع نان در سطح شهر است که باید بیشتر شود تا همه گروه‌های جامعه بتوانند نان مورد نظر خود را به راحتی تهیه کنند.

حبیبی ادامه داد: برخی نانوایان نسبت به افزایش سهمیه‌های خود درخواست داشتند که این موضوع نیز از طریق دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت زمان‌بندی پخت نان، تصریح کرد: انتظار مردم این است که نان به موقع در اختیارشان قرار گیرد و پخت نان سریع‌تر آغاز شود، این مسئله جزو اولویت‌ها است و تمام تلاش خود را خواهیم کرد که به این خواسته‌ها پاسخ مناسب دهیم.

استاندار کرمانشاه بر لزوم توجه به آموزش کارکنان نانوایی‌ها تأکید کرد و گفت: یکی دیگر از مواردی که نیاز به توجه جدی دارد، بحث آموزش افرادی است که در نانوایی‌ها مشغول به کار هستند؛ آموزش این افراد به ما این امکان را می‌دهد که کیفیت نان را به طور چشمگیری افزایش دهیم و در نهایت رضایت مردم را به دست آوریم.

حبیبی با اشاره به نظرات مردم و بازخوردهای دریافتی از مشتریان نانوایی‌ها، اظهار کرد: گزارش‌ها حاکی از رضایت نسبی مردم از کیفیت نان بوده است، اما همچنان انتظاراتی وجود دارد که باید آن‌ها را پیگیری کنیم.

وی افزود: نان به عنوان یک نیاز اساسی مردم باید با کیفیت مطلوب و در زمان مناسب در اختیار عموم قرار گیرد و تمام تلاش خود را خواهیم کرد که این موضوع به بهترین نحو حل و فصل شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا