اخبار استان ها

۱۰۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی عصر امروز _یکشنبه بیست‌ودوم تیر_ در نشست شورای آموزش و پرورش یاد و خاطره ۳۰ دانش‌آموز و هفت معلم شهید جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را گرامی داشت و اظهار کرد: در حوزه آموزش و پرورش برنامه‌ریزی تخصصی، زمان‌بندی شده و هدف‌مند مورد تاکید است و باید بدانیم از کجا شروع کردیم، چه مسیری را باید طی کنیم و به کجا باید برسیم.

وی با بیان اینکه برای برداشتن هر گامی، منابع، امکانات و ظرفیت‌ها باید تعریف شود تا به نتیجه مطلوب برسیم، افزود: بررسی شود تا ببینیم تصمیماتی که در جلسه شورای آموزش و پرورش گرفته می‌شود تا چه اندازه می‌تواند به کیفیت آموزشی کمک کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بحث لباس فرم مدارس، گفت: در این زمینه شرایط رقابتی برای تولیدکنندگان فراهم شود و خانواده‌ها از لیست خیاطان مجاز و قیمت‌های مصوب مطلع باشند، هرگونه سهمیه‌بندی خارج از مکانیزم بازار می‌تواند آسیب‌زا باشد.

رحمانی با اشاره به سیاست‌های نقل و انتقالات معلمان، تصریح کرد: در مناطقی که مازاد نیرو داریم، نباید مجوز جذب داده شود، اما در مناطق محروم و کم‌برخوردار باید با جذب نیروی متخصص، کیفیت آموزش ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه ۲۲ درصد دانش‌آموزان استان در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می‌کنند اما این مدارس تنها ۱۳ درصد از فضای آموزشی را تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: تراکم بالای دانش‌آموزان در این مدارس نباید منجر به کاهش کیفیت آموزش شود و نظارت مستمر بر شهریه‌ها، استانداردهای فضای آموزشی و عملکرد این مدارس ضروری است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدارس هیئت‌امنایی اشاره و عنوان کرد: با وجودی که تنها سه درصد مدارس استان هیئت‌امنایی هستند، حدود ۱۲.۵ درصد دانش‌آموزان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که نشان‌دهنده استقبال از این مدل آموزشی است.

رحمانی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به ۵۰ درصد، گفت: در حال حاضر ۳۰.۵ درصد دانش‌آموزان در هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند و برای سال‌جاری افزایش هفت درصدی به این عدد هدف‌گذاری شده‌است.

وی با اشاره به اینکه احداث ۱۰ هنرستان جوار کارگاهی برای استان تعریف شده‌است، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی مانند صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی باید همکاری لازم را در راه‌اندازی هنرستان‌های جوار کارگاهی داشته باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان نگرانی از کم‌رنگ بودن مشارکت مردمی در نهضت عدالت آموزشی از فرمانداران خواست تا پیگیری جدی‌تری داشته باشند و خاطرنشان کرد: فرمانداران باید به‌صورت مستمر پروژه‌های آموزشی شهرستان خود را رصد کنند، چراکه عملکرد آن‌ها در این زمینه ملاک ارزیابی است.

رحمانی از پیشرفت پروژه‌های مشارکتی با بنیاد علوی خبر داد و تاکید کرد: ۲۵ پروژه کوچک و پنج پروژه بزرگ در حال اجرا است که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا مهر بخشی از آن‌ها تحویل داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: ۵۰ مدرسه مربوط به نوسازی مدارس است که ۳۰ مورد تا مهر تحویل داده می‌شود، به علاوه ۱۰۰ مدرسه احداثی مهر سال جاری افتتاح می‌شود و این تعداد مدرسه جدای از مدارس تجهیزی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از احداث دبیرستان انرژی اتمی خبر داد و افزود: ماه گذشته جلسه‌ای با رئیس سازمان انرژی اتمی داشتیم که با پیگیری سازمان انرژی اتمی، زمین این پروژه مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

رحمانی با اشاره به افزایش حق التدریسی معلمان هیئت‌امنایی، تصریح کرد: مصوب شد تا نرخ حق‌التدریس ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به افزایش ۳۹ درصدی شهریه مدارس غیرانتفاعی نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: این افزایش بر اساس شاخص‌های مصوب و با نظارت دقیق انجام می‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا