اخبار استان ها

۱۵۰۰ مشاور املاک متخلف در گیلان شناسایی شدند / جریمه ۵۱ میلیارد تومانی برای اخلال در بازار

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از گیلان، تیمور پورحیدری امشب_دوشنبه نوزدهم خرداد_ در گفت‌وگو با بخش خبری گیلان در تشریح نظارت بر عملکرد مشاوران املاک در جلوگیری از افزایش خودسرانه اجاره‌بها در استان، اظهار کرد: مطابق ماده هفت قانون ساماندهی بازار مسکن که در دهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ابلاغ شد، دستگاه‌های مسئول شامل صمت، راه و شهرسازی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف موظف به نظارت هستند.

وی افزود: با توجه به نرخ تورم بالای ۳۰ درصد اعلامی از سوی مرکز آمار، شورای عالی مسکن با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی، حداکثر سقف مجاز افزایش اجاره‌بها در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر را تعیین کرد و در گیلان نیز این سقف در شهرهای بزرگ ۳۰ درصد و در شهرهایی مثل لاهیجان و بندرانزلی ۲۷ درصد تصویب و ابلاغ شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه ۱۵ هزار مشاور املاک دارای پروانه کسب در استان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: تمام مشاوران املاک از طریق سامانه ثبت مبایعه‌نامه تحت نظارت هستند. از ابتدای سال تاکنون، ۱۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنفی در گشت مشترک با همکاری سازمان‌های مرتبط بررسی شدند که طی این بررسی‌ها ۱۵۰۰ پرونده تخلف تشکیل و بالغ بر ۵۱ میلیارد تومان جریمه محکوم شدند..
پورحیدری تصریح کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلف یا افزایش غیرقانونی اجاره‌بها، از طریق سامانه ۱۲۴ موضوع را گزارش دهند و شکایت‌های ثبت‌شده به سرعت بررسی و جهت رسیدگی به نهادهای مرتبط نظیر تعزیرات حکومتی و دادگستری ارجاع می‌شود.

وی گفت: دستگاه‌های قضائی و نظارتی با استناد به نرخ منطقه‌ای مصوب شورای مسکن و مبنای تورم ابتدای سال، به شکایات مستأجران رسیدگی خواهند کرد و تاکنون نیز در موارد متعدد، برخوردهای قانونی مؤثر انجام شده و حقوق مستأجران استیفا شده است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا