اخبار استان ها

۱۹ هزار میلیارد برای توسعه زیرساخت‌های آموزش علوم پزشکی نیاز داریم

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از قزوین، سیدجلیل حسینی عصر امروز _سه‌شنبه دوم بهمن_ در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: با توجه به افزایش ۲۰ درصدی دانشجویان علوم پزشکی در سه سال اخیر اگر آزمایشگاه و کلاس درس مناسب و تخت بیمارستانی به اندازه کافی نداشته باشیم، می‌تواند در آینده مشکل آفرین باشد.

وی افزود: در حوزه دانشجویان دندان پزشکی در سال ۱۴۰۰، ۱۷۰۰ ورودی جدید داشتیم که این تعداد در سال آینده به ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر می‌رسد.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به کمبود بودجه و اعتبارات در وزارت‌خانه متبوعش گفت: ۱۹ هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیاز است تا فضاهای آموزشی تجهیز شده و دستگاه‌های لازم خریداری شوند.

حسینی تاکید کرد: اگر پذیرش دانشجویان افزایش یابد، اما زیرساخت آماده نداشته باشیم، یک مشکل اصلی و معضل جدی پیش رو خواهیم داشت، چراکه اگر امروز از دانشگاه‌ها پشتیبانی نکنیم، در آینده نزدیک دانشجوی بی‌کیفیت پزشکی تربیت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: باید اساتید با انگیزه‌ای داشته باشیم که در پرورش دانشجو تلاش بیشتری کنند، با این نکته که اگر فضای دانشگاهی خوب نباشد، استاد تحت فشار قرار گرفته و این فشارها می‌تواند مسائلی را ایجاد کند.

معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مشکلات دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور تصریح کرد: مشکلات اقتصادی، بدهی‌های دانشگاه، کمبود اساتید، گردش‌کارهای درمانی و کمبود اعتبارات پژوهشی از جمله این معضلات است و ما همه تلاش خود را در وزارت بهداشت به کار بستیم تا کیفیت و عدالت آموزشی اول حرف را بزند.

حسینی از تخصیص ۸۰ هزار میلیارد تومان برای تسویه بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و افزود: با تصویب این رقم قدم بسیار بزرگی از سوی مجلس برداشته شده که که قطعاً کمک‌کننده بوده و بسیاری از مشکلات دانشگاه‌های علوم پزشکی را حل می‌کند.

وی ادامه داد: حقوق رزیدنتی را مجلس مصوب کرده تا دستیارها و پزشک عمومی به حقوق خود برسند، تا جایی که حقوق رزیدنت‌ها را افزایش دادیم و میزان دریافتی آن‌ها به اندازه هیأت علمی دانشگاه رسیده است. اگر اساتید با انگیزه باشند، مهاجرت کاهش پیدا کرده و این فضا عوض خواهد شد که دولت جدید تمام تلاش خود را برای این مهم به کار بسته است.

معاون وزیر بهداشت و درمان در پایان سخنانش گفت: وزارت بهداشت مسؤول ۲۵ درصد امور سلامت جامعه است و تکلیفی در حوزه تصادفات، بلایا و سو تغذیه ندارد، با این حال شورای امنیت غذایی را تشکیل دادیم و رئیس‌جمهور هم در حال انجام اقدامات اقتصادی است تا اوضاع بخش سلامت بهبود پیدا کند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا