اخبار استان ها

۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فارس

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از فارس، حسین افشین امروز _شنبه بیست‌وهفتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری فارس از اختصاص دو بسته حمایتی مالی به ارزش تقریبی ۲۰ هزار میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان استان فارس خبر داد و اظهار کرد: یکی از این بسته‌ها تحت عنوان «گواهی توسعه فناوری» و دیگری مربوط به ظرفیت صندوق نوآوری و شکوفایی است.

وی افزود: این منابع نقش اهرمی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان استان و ارائه تسهیلات مناسب به آنها خواهد داشت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت از شرکت‌های با ریسک‌پذیری بالا، گفت: این شرکت‌ها نیز تحت پوشش این بسته‌های حمایتی قرار خواهند گرفت تا ریسک سرمایه‌گذاری برای آنها کاهش پیدا کند.

وی همچنین از آغاز فراخوان تسهیلات سرمایه در گردش مربوط به تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و اعلام فراخوان تبصره دو بودجه ۱۴۰۳ از اواخر خرداد خبر داد.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به فعالیت ۳۶۳ شرکت دانش‌بنیان در استان فارس با جمعیتی حدود پنج میلیون نفر، این تعداد را متناسب با ظرفیت علمی و دانشگاهی استان ندانست و هدف را رسیدن به حدود ۶۰۰ شرکت عنوان کرد و افزود: کیفیت و توان درآمدزایی این شرکت‌ها مطلوب است و از فروش هفت هزار میلیارد تومانی محصولات دانش‌بنیان استان در سال گذشته و فروش کل ۳۶ هزار میلیارد تومانی شرکت‌ها خبر داد.

افشین هدف از بازدید خود را آشنایی با مسائل شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کمک به آنها در زمینه تأمین مالی عنوان کرد و کمبود فضای فیزیکی و تأمین منابع مالی را دو مشکل اصلی این شرکت‌ها برشمرد و از همکاری استان در تأمین فضا و ارائه بسته‌های حمایتی مالی مناسب از سوی دولت خبر داد.

حسینعلی امیری، استاندار فارس هم در بازدید از نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان استان با تأکید بر نقش کلیدی این شرکت‌ها در توسعه کشور و رقابت در بازارهای جهانی، بر ضرورت کاهش هزینه تمام‌شده محصولات دانش‌بنیان تأکید کرد.

وی، ضمن درخواست اقدامات ملی برای تجاری‌سازی موفق این محصولات، لزوم اقتصادی شدن تولیدات دانش‌بنیان را یادآور شد.

امیری با اشاره به مشکلات مالی شرکت‌های دانش‌بنیان فارس، از قول مساعد معاونت علمی رئیس‌جمهور برای حمایت از این شرکت‌ها با توجه به امکانات قانونی و بودجه‌ای کشور خبر داد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا