اخبار استان ها

۳ پرونده قصاص نفس در شهرستان دزفول به مصالحه انجامید

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان و به نقل از دادگستری خوزستان، مصطفی آباد از صلح و سازش در سه پرونده قصاص نفس خبر داد و اظهار کرد: چنین اقداماتی نشان‌دهنده رشد تفکر انسانی و اسلامی در جامعه است و امیدواریم این رویه در آینده برای حل سایر پرونده‌های مشابه و پیچیده نیز مورد توجه قرار گیرد تا علاوه بر کمک به کاهش صدور احکام قصاص، شاهد ایجاد فضایی آرام‌تر و انسجام بیشتر میان مردم باشیم.

وی افزود: طی سال‌های اخیر دستگاه قضائی استان خوزستان به ویژه شهرستان دزفول، گام‌های مهمی در مسیر ترویج فرهنگ صلح و سازش برداشته است.

رئیس دادگستری شهرستان دزفول با تأکید بر اهمیت تقویت سنت‌های پسندیده اجتماعی مانند بخشش و گذشت، خاطرنشان کرد: حل چنین پرونده‌هایی از طریق صلح و سازش علاوه بر کاهش تنش و حفظ انسجام اجتماعی، نشانه‌ای از نهادینه شدن آموزه‌های انسانی و دینی در جامعه است.

آباد تصریح کرد: شعبه بنوار حسین دزفول با بهره‌گیری از روش‌های تعاملی و مسالمت‌آمیز و با استفاده دقیق از ظرفیت بزرگان، ریش‌سفیدان و افراد تأثیرگذار محلی اقدام به ایجاد بستر سازش میان طرفین کرده است و این اقدام گام مهمی در مسیر تحقق عدالت ترمیمی و جلب اعتماد عمومی نسبت به دستگاه قضائی به شمار می‌رود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا