اخبار استان ها

۵۸ درصد گوشت مرغ تولید شده در قزوین صادر شد

محمدحسین عطایی در گفتگویی در قزوین با بیان اینکه طی هفت ماه سال جاری حدود ۵۷ هزار و ۱۰۰ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است، اظهار کرد: ۵۸ درصد گوشت مرغ تولیدشده در این استان طی سال جاری به سایر استان‌ها و کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: ۴۲ درصد گوشت تولیدشده در مرغداری‌های گوشتی و واحدهای پرورش مرغ این استان طی مدت یاد شده در داخل استان قزوین مصرف شده که حدود ۲۴ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه میانگین جوجه‌ریزی در استان طی هفت‌ماه اخیر به حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه در ماه رسیده است، خاطرنشان کرد: در مقایسه با سه سال گذشته تولید گوشت مرغ در استان قزوین ۳۳ درصد رشد کرده است.

عطایی میزان صادرات گوشت مرغ تولیدشده در استان به خارج از کشور را حدود ۷۰۰ تن عنوان و تاکید کرد: این سازمان در تلاش است با افزایش بهره‌وری تولید در واحدهای موجود و راه‌اندازی واحدهای بزرگ مرغداری علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را افزایش دهد.

وی ادامه داد: استان قزوین دارای ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی است که ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ماه را دارند و به خاطر مدیریت بازار مرغ و سرمایه تولیدکنندگان بخشی از این ظرفیت وارد مدار تولید نمی‌شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا