اخبار استان ها

رشته‌ خوشکار شیرینی سنتی گیلان

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، رشته خوشکار یکی از شیرینی‌های سنتی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است که با ذوق و سلیقه و مهارت خاصی تهیه و با چای مصرف می‌شود. این شیرینی محلی در ماه مبارک رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار مردم سراسر استان گیلان است.

محتویات اصلی این شیرینی سنتی آرد برنج، شکر، مغز گردو و ادویه‌جات معطر نظیر هل و دارچین است. رشته خوشکار روی یک سینی از جنس مس آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد، سپس آن را در شربتی درست شده از آب، شکر، دارچین و هل قرار داد و پس از چند ثانیه و شیرین شدن، مصرف کرد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا