راهاندازی حملونقل سریع، بدون آلایندگی و ارزان در دستور کار قرار دارد
نادرقلی ابراهیمی در گفتگویی در مرکزی اظهار کرد: با توجه به گستردگی شهر و ضروریات شهرهای بزرگ دسترسیهای آسان و کم هزینه شهروندان به ناوگان حمل و نقل عمومی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: توسعه حمل و نقل عمومی و فرهنگسازی برای استفاده از این ناوگان، اقدامی بنیادی برای رفع معضل آلودگی خواهد بود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضروریات استفاده از امکانات جدید تصریح کرد: با استفاده از امکانات جدید، به غیر از وسایل نقلیه عمومی و شخصی، موضوع استفاده از تراموا، قطار شهری و فرصتهایی که شهروندان میتوانند سریع به محل کار خود برسند، میتوان مباحث آلایندگی هوا، سوخت و … را مدیریت کرد.
ابراهیمی افزود: در سنوات قبل برنامهای برای شهرهای امیرکبیر، اراک و مهاجران پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: در جلسهای که با مسئولان اجرایی استان مرکزی در این زمینه داشتیم، مهمترین چالش مطرح شده این بود که آیا میتوانیم این ظرفیت را پر کنیم یا خیر.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از انتظارات از شهرداری و وزارت کشور این است که ابتدا موضوع حمل و نقل درون شهری را حل و فصل کنیم و این مهم مشخص شود که چه جمعیتی از شهر امیرکبیر به اراک رفت و آمد میکنند و یا از شهر مهاجران به اراک روزانه چه میزان رفت و آمد خواهیم داشت و این ارزیابی و تحلیل لازم است.
ابراهیمی افزود: هم اینک مهمترین مبحثی که برای کلانشهر اراک مد نظر قرار دارد، استفاده از حمل و نقل سریع بدون آلایندگی و ارزان برای شهروندان است و این برنامه در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: امید است بتوانیم از اتوبوس و تاکسیهای برقی به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بدون آلایندگی مورد توجه قرار دارد گفت: با تعامل و همکاری با شورای شهر و شهرداری این مسئله تسریع خواهد شد.
ابراهیمی اضافه کرد: با توجه به سرانههایی که وزارت کشور برای استفاده از مترو و یا تراموای شهری تعریف میکند، بحث استفاده از متروی شهری مورد توجه قرارداد تا حمل و نقل شهروندان با یک تمهیداتی انجام و این فرصت ایجاد شود تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی ادامه داد: یکی از ضروریات برون رفت کلانشهر اراک از این شرایط بسته مرز هوایی و فرودگاه اراک است که بحث بسیار مهمی است و تنها رفت و برگشت به تهران مد نظر نیست بلکه سایر نقاط دور دست کشور و خارج کشور هم مد نظر قرار دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: در ادامه پروژههایی که در گذشته مصوبه داشتهاند، مانند قطار سریع و سیر اراک به تهران که یک مصوبه داشته اما متأسفانه یا پیگیری نشده و یا در یک مقطعی راه اندازی شده و به دلایلی به نتیجه نرسیده است، مورد توجه قرار میگیرد.
ابراهیمی تصریح کرد: از دیگر ضروریات شهر اراک در حوزه حمل و نقل برون شهری، بحث راه اندازی قطار سریع و سیر از اراک به قم و تهران است که روزانه این مهم انجام شود.
منبع خبر : ایمنا