ارزش صادرات صنایعدستی هرمزگان به بیش از ۹ میلیون دلار رسید
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از هرمزگان، محمد محسنی، صبح امروز_یکشنبه هفتم مرداد_ در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرحهای پیشران حوزه گردشگری در هرمزگان اظهار کرد: اجرای این طرح توسط دولت شهید رئیسی موجب شد صادرات رسمی صنایع دستی برای نخستینبار در سال ۱۴۰۱ و رشد آن تا پایان سال گذشته به ۹ میلیون ۳۷۴ هزار دلار برسد.
وی افزود: برای افزایش صادرات محصولات صنایع دستی برنامهریزی شده و استاندار هرمزگان هم برای کد دار شدن این محصولات دستور داده و هماهنگی خوبی هم با گمرک برای این منظور انجام شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت: صنایع دستی این استان به لحاظ تنوع جایگاه مهمی دارد و از برنامههای اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان در دولت سیزدهم، میتوان به آموزشهای صنایع دستی عمومی و تخصصی برای ۱۰ هزار و ۴۷۸ نفر و همچنین حضور در ۱۶ نمایشگاه ملی و منطقهای برای معرفی بیشتر و دستیابی به تنوع بازارها اشاره کرد.
محسنی با اشاره به برگزای بازارچههای عرضه و فروش محصولات صنایع دستی بیان کرد: طی سه سال اخیر با اجرایی شدن طرحهای پیشران اقتصادی گردشگری در هرمزگان ۸۱ بازارچه عرضه و فروش محصولات صنایع دستی و واحدهای تولیدی خرد استان به منظور حمایت و تقویت محصولات صنایع دستی و تولیدیهای خرد در هرمزگان راهاندازی شد.
وی با اشاره به تعداد مجوزهای صادر شده در دو بخش صنایع دستی و گردشگری در هرمزگان اظهار کرد: بیش از ۵۴ هزار فقره مجوز صنایع دستی و ۳۵۴ موافقت اصولی گردشگری در قالب طرحهای پیشران اقتصادی حوزه گردشگری، طی سه ساله دولت شهید رئیسی در هرمزگان صادر شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان با اشاره به شرکت طرح سرزورزوما هرمزگان در نمایشگاه جهانی شیکاگو در دولت سیزدهم گفت: هرمزگان به دو رویداد محیط زیستی، سرزورزوما که طرح احیای درختان حرا است و بخشی از آن، ساخت استراحتگاه بهوسیله بازیافت لنجهای قدیمی بوده که این استراحتگاه با همکاری لنج سازان و با استفاده از لنجهای قدیمی در روستای گوران ایجاد شده است.
وی افزود: با همکاری کشتیسازان شهر راکلند در آمریکای شمالی نمونه این استراحتگاه ساختهشده و بهعنوان پاویون معماری ایران از سپتامبر ۲۰۲۳ به مدت سه ماه و نیم در نمایشگاه دوسالانه معماری شیکاگو برای علاقهمندان به نمایش گذاشته شد.
محسنی با اشاره به افزایش ظرفیتهای اقامتی هرمزگان گفت: به منظور تقویت اقتصاد گردشگری در قالب طرحهای پیشران ظرفیت اقامتی استان در دولت سیزدهم از ۱۷ هزار و ۴۶۴ تخت به ۲۶ هزار و ۷۱۴ تخت با رشد ۵۱ درصدی رسیده و همچنین تعداد واحدهای اقامتی از ۳۷۲ واحد به ۴۲۲ واحد رسیده که افزایش ۱۳ درصدی داشته است.
وی با اشاره به رکورد خدمات سفر دریایی نوروز سال جاری با چهار میلیون ۳۰۰ هزار نفر گفت: طی سه ساله دولت سیزدهم و با اجرای طرحهای پیشران اقتصادی حوزه گردشگری جابهجایی مسافر دریایی از ۱۸ میلیون نفر در سال ۱۴۰۰ به ۲۳ میلیون نفر در سال گذشته رسیده که نمایانگر رشد ۲۸ درصدی است.
منبع خبر : ایمنا